Παρασκευή, 23 Αυγ.
35oC Αθήνα

Πρεμιέρα για τα τηλεπαιχνίδια «Switch» και «Πες τη λέξη» με περισσότερες ανατροπές και εκπλήξεις

Πρεμιέρα για τα τηλεπαιχνίδια «Switch» και «Πες τη λέξη» με περισσότερες ανατροπές και εκπλήξεις

Και τη νέα τηλεοπτική σεζόν, οι τηλεθεατές θα… παίξουν, θα διασκεδάσουν, θα δοκιμάσουν τις γνώσεις τους και θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν σημαντικά χρηματικά έπαθλα, μέσα από τα αγαπημένα τηλεπαιχνίδια που επιστρέφουν στην ΕΡΤ1 ανανεωμένα, με ακόμη περισσότερες ανατροπές, δράση και εκπλήξεις.

Πρεμιέρα κάνει τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2024, σε νέα ώρα, στις 19:00, το «Switch» με την Ευγενία Σαμαρά και το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου, στις 19:00, το «Πες τη λέξη» με τον Γιώργο Καραμίχο.

«Switch»

Πρεμιέρα Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2024, στις 19:00.
Με την Ευγενία Σαμαρά.

Το πιο διασκεδαστικό τηλεπαιχνίδι, το «Switch», με την Ευγενία Σαμαρά, επιστρέφει τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2024, σε νέα ώρα, στις 19:00, ανανεωμένο, με καινούργιες δοκιμασίες, περισσότερη μουσική και διασκέδαση, ταχύτητα, εγρήγορση, ανατροπές και, φυσικά, με παίκτες που δοκιμάζουν τα όριά τους.

Από Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 19:00, η Ευγενία Σαμαρά, πιστή στο να υποστηρίζει πάντα τους παίκτες και να τους βοηθάει με κάθε τρόπο, υποδέχεται τις πιο κεφάτες παρέες της ελληνικής τηλεόρασης. Οι παίκτες δοκιμάζουν τις γνώσεις, την ταχύτητα, αλλά και το χιούμορ τους, αντιμετωπίζουν τις ανατροπές, τις… περίεργες ερωτήσεις και την πίεση του χρόνου και διεκδικούν μεγάλα χρηματικά ποσά.

Και το καταφέρνουν, καθώς στο «Switch» κάθε αποτυχία οδηγεί σε μία νέα ευκαιρία, αφού οι παίκτες δοκιμάζονται για τέσσερις συνεχόμενες ημέρες.

Κάθε Παρασκευή, η Ευγενία Σαμαρά συνεχίζει να υποδέχεται αγαπημένα πρόσωπα, καλλιτέχνες, αθλητές -και όχι μόνο-, οι οποίοι παίζουν για φιλανθρωπικό σκοπό, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στο σημαντικό έργο συλλόγων και οργανώσεων.

«Πες τη λέξη»

Πρεμιέρα Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2024, στις 19:00.
Με τον Γιώργο Καραμίχο.

Το συναρπαστικό παιχνίδι γνώσεων και ψυχαγωγίας «Πες τη λέξη», με παρουσιαστή τον ηθοποιό Γιώργο Καραμίχο, επιστρέφει με καινούργια απολαυστικά επεισόδια, στο νέο πρόγραμμα της ΕΡΤ1, το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2024, στις 19:00.

Το «Πες τη λέξη» κάνει πρεμιέρα με εξαιρετικούς παίκτες, δημοφιλείς καλεσμένους κι ένα μεγάλο χρηματικό έπαθλο, που έχει φθάσει στο απίστευτο ποσό των 160.500 ευρώ!

Ο Γιώργος Καραμίχος είναι πανέτοιμος να υποδεχτεί και φέτος στο πλατό της εκπομπής τις δύο ομάδες –πορτοκαλί και μπλε– πολύ καλά προετοιμασμένες, ώστε να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό σε δυνατές μονομαχίες με παιχνίδια μνήμης, αποκρυπτογράφηση κρυπτόλεξων αλλά και μοναδικές ερωτήσεις γνώσεων βασισμένες στο ελληνικό αλφάβητο.

«Πες τη λέξη», κάθε Σάββατο και Κυριακή, στις 19:00, στην ΕΡΤ1.

Media Τελευταίες ειδήσεις