Site icon NewsIT

Πρεμιέρα για την Κατερίνα Καινούργιου και το «Super Κατερίνα»: «Φέτος θα απαλλαγούμε από κάθε τοξικότητα»

16.09.2024 | 12:20
Πρεμιέρα για την Κατερίνα Καινούργιου και το «Super Κατερίνα»: «Φέτος θα απαλλαγούμε από κάθε τοξικότητα»

«Μαζί εδώ μοιραζόμαστε τα πάντα, τα όμορφα, τα δύσκολα και πάντα με αλήθεια και χωρίς υπερβολές», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Την τέταρτη πρεμιέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα», είχε σήμερα το πρωί (16.09.2024) η Κατερίνα Καινούργιου η οποία είπε την «καλημέρα» της στους αγαπημένους της τηλεθεατές.

«Καλή σας ημέρα, αγαπημένοι μου τηλεθεατές, καλή σεζόν! Σαν να μην πέρασε μια μέρα νιώθω. Φέτος κλείνουμε 4 χρόνια μαζί εδώ στον Alpha και ξέρετε ότι ποτέ δεν σας έκρυψα τίποτα.

Μαζί εδώ μοιραζόμαστε τα πάντα, τα όμορφα, τα δύσκολα και πάντα με αλήθεια και χωρίς υπερβολές», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου που δέχθηκε μία εντυπωσιακή ανθοδέσμη από τους συνεργάτες της.

«Είναι σπάνιο να βάζεις μία παρέα κάθε μέρα στο σπίτι σου και να την έχεις συντροφιά και είναι μεγάλη μας τιμή. Ξέρετε την αλήθεια μου και θα σας πω κάτι πολύ σημαντικό.

Φέτος αποφάσισα μαζί με την ομάδα μου να απαλλαγούμε από οποιαδήποτε τοξικότητα σε όλα τα επίπεδα και αυτό είναι η μεγαλύτερη νίκη για μένα. Με αλήθεια, ψυχραιμία και χωρίς κιτρινισμό», συμπλήρωσε με νόημα.

«Νομίζω ότι θα περνάμε πολύ ωραία τα πρωινά μας. Έχω πολύ καλή διάθεση, πέρασα ένα υπέροχο καλοκαίρι και ελπίζω το ίδιο και για εσάς», είπε στο τέλος η Κατερίνα Καινούργιου και υποδέχθηκε έναν-έναν τους συνεργάτες της στο πλατό του Super Κατερίνα.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version