Site icon NewsIT

Πρεμιέρα για τις «Μαμά-δες» με την Τζένη Θεωνά – Καλεσμένοι οι Κόκα, Πασχαλίδου, Τσουκαλάς και Ρώμας

14.09.2024 | 08:31
Πρεμιέρα για τις «Μαμά-δες» με την Τζένη Θεωνά – Καλεσμένοι οι Κόκα, Πασχαλίδου, Τσουκαλάς και Ρώμας

Σήμερα, Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, στις 17:00, κάνει πρεμιέρα η εκπομπή «Μαμά-δες» με την Τζένη Θεωνά, και καλεσμένους τους Ειρήνη Κόκα, Αλεξάνδρα Πασχαλίδου, Κώστα Τσουκαλά και Χάρη Ρώμα.

Οι «Μαμά-δες», η αγαπημένη εκπομπή με την Τζένη Θεωνά, που είναι αφιερωμένη στη μητρότητα και στην οικογένεια, κάνει σήμερα πρεμιέρα στην ΕΡΤ1.

Στην πρώτη εκπομπή της σεζόν, η Τζένη Θεωνά συναντάει την Ειρήνη Κόκα, μια γυναίκα που διαγνώστηκε με καρκίνο και έκανε κρυοσυντήρηση ωοθηκικού ιστού, προκειμένου να διατηρήσει τη γονιμότητά της. Σήμερα, 16 χρόνια μετά, κατάφερε να κρατήσει στην αγκαλιά της ένα υγιέστατο αγοράκι και να πραγματοποιήσει το όνειρό της να γίνει μητέρα.

Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου μιλάει για την 17χρονη, πλέον, κόρη της, αποκαλύπτει πώς λειτούργησε στη δική της περίπτωση η συνεπιμέλεια, αλλά και πόσο προβληματίζεται τώρα που η κόρη της μεγαλώνει και ανοίγει τα φτερά της.

Ο δικηγόρος, με ειδίκευση στο εργατικό δίκαιο Κώστας Τσουκαλάς, μιλάει για τα δικαιώματα της μητέρας κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης, αλλά και όταν φέρει στον κόσμο το παιδί της.

Στη νέα στήλη της εκπομπής, όπου αγαπημένα πρόσωπα μιλούν για τους γονείς τους και θυμούνται σημαντικές στιγμές από τα παιδικά τους χρόνια, ποδαρικό κάνει ο Χάρης Ρώμας, ο οποίος αναφέρεται στις αναμνήσεις από τους γονείς του και αποκαλύπτει πού είχε πάει, όταν σε πολύ μικρή ηλικία είχε εξαφανιστεί και τον έψαχναν.

Μαμά-δες στην ΕΡΤ 1, κάθε Σάββατο στις 17:00, με την Τζένη Θεωνά.

Και φέτος, η εκπομπή «Μαμά-δες», με την Τζένη Θεωνά, θα παρουσιάζει μαμάδες της διπλανής πόρτας που παλεύουν καθημερινά να συνδυάσουν τη δουλειά με το μεγάλωμα των παιδιών. Γυναίκες με μια σημαντική ιστορία που εμπνέει. Γυναίκες που θα έκαναν τα πάντα για τα παιδιά τους ή οικογένειες της περιφέρειας που βιώνουν τις δικές τους δυσκολίες, αλλά δεν το βάζουν κάτω και ξεπερνούν κάθε εμπόδιο.

Ζευγάρια, γνωστά ή μη, μιλούν για τον διαφορετικό τρόπο που ο πατέρας και η μητέρα προσεγγίζουν τα θέματα της γονεϊκότητας και των σχέσεων μεταξύ τους, ενώ γνωστές προσωπικότητες μιλούν για τα δικά τους παιδικά χρόνια και αναφέρουν όσα σημαντικά έχουν κρατήσει από τους γονείς τους και διαμόρφωσαν τους χαρακτήρες τους.

Από την εκπομπή δεν θα λείψουν, για άλλη μια σεζόν, επισκέψεις σε δομές, ιατρικά θέματα, συμβουλές από ψυχολόγους, προτάσεις για τη σωστή διατροφή των παιδιών μας και ιδέες για να περνούν οι γονείς ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά τους.

Παρουσίαση: Τζένη Θεωνά
Αρχισυνταξία-Επιμέλεια εκπομπής: Δημήτρης Σαρρής
Σκηνοθεσία: Βέρα Ψαρρά
Δημοσιογραφική ομάδα: Εύη Λεπενιώτη, Λάμπρος Σταύρου
Παραγωγή: DIGIMUM IKE.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version