Media

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Πολλές φορές έχω ορθώσει ανάστημα και έχω αντιδράσει άσχημα

Για όλους και για όλα μίλησε ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης στο DOT του ΣΚΑΪ.

Στον καναπέ του DOT βρέθηκε το Σάββατο ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης με αφορμή τη νέα θεατρική παράσταση “Αινιγματικές παραλλαγές”. Μέσα σε όλα, αναφέρθηκε στο #metoo και τους προφυλακισμένους συναδέλφους του.

Ειδικότερα, ο γνωστός ηθοποιός δήλωσε πως «η βία και η αγένεια μπορεί να με στείλουν στο ψυχιατρείο. Πολλές φορές έχω ορθώσει ανάστημα.

Έχω αντιδράσει άσχημα για να υπερασπιστώ κάποιον άλλον. Δεν μπορώ να βλέπω τη βία και την αδικία. Έχει σφίξει το στομάχι μου με όσα έχουν συμβεί τελευταία στο χώρο.

Δεν περίμενα τέτοιο σκοτάδι. Δηλαδή, να κάνω κάτι σε εσένα που δεν θα μπορείς για μια ολόκληρη ζωή να «ισιώσεις»; Ποτέ!

Εγώ είμαι πολύ ενοχικός, δεν θα μπορούσα να ζήσω με κάτι τέτοιο, θα κρεμιόμουν, δεν ξέρω τι θα έκανα. Με σόκαραν και με στεναχώρησαν πάρα πολύ», είπε αρχικά ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης τόνισε επίσης: «Αλλά νομίζω ότι μετά χάσαμε το μέτρο της επικοινωνίας του».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Media: Περισσότερα άρθρα
Σταματίνα Τσιμτσιλή για Παπαγεωργίου – Χριστοπούλου: «Σε αυτή τη φάση της δικαστικής διαμάχης η ζυγαριά γέρνει προς το δίκιο της Ηλιάνας»
«Καμία φορά δημιουργείται θόρυβος και καπνός και μπορεί από την εξέταση των εγγράφων να μην προκύψει κάτι», τόνισε ακόμα η παρουσιάστρια
Σταματίνα Τσιμτσιλή