Τρίτη, 17 Σεπτ.
25oC Αθήνα

Ράνια Τζίμα για Γαβριήλ Σακελλαρίδη: «Έχουμε περάσει και δύσκολες φάσεις»

Ράνια Τζίμα για Γαβριήλ Σακελλαρίδη: «Έχουμε περάσει και δύσκολες φάσεις»

«Φλατ δεν μας λες. Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, που είναι καλούλης και γλυκούλης, μπορεί να σου κάνει… δαντέλα το νευρικό σύστημα» δήλωσε η Ράνια Τζίμα.

Τη Ράνια Τζίμα φιλοξένησε η Φαίη Σκορδά την Τρίτη (17.09.2024) στο Buogiorno. Η δημοσιογράφος του Mega αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην οικογένειά της και τον έγγαμο βίο με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη.

«Είναι φανταστική”, είπε η Ράνια Τζίμα για την κόρη της. “Είναι ένα γλυκό πλάσμα, νομίζω δεν μας μοιάζει σαν χαρακτήρας. Είναι πολύ ευαίσθητη, κάνει το δικό σου δικό της. Έχει έντονα τη ματιά της στραμμένη στον άλλον. Δεν αντέχω τη σύγκρουση μαζί της. Μία φορά της έχω μιλήσει πολύ έντονα και μία φορά την έβαλα τιμωρία».

«Δεν έχω ενοχές. Για να είμαι εγώ καλά πρέπει να δουλεύω. Η δουλειά μου είναι δομικό στοιχείο της προσωπικότητάς μου», είπε η Ράνια Τζίμα.

Τέλος, η Ράνια Τζίμα αναφέρθηκε στον σύζυγό της, Γαβριήλ Σακελλαρίδη, ο οποίος υπήρξε βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ πλέον έχει ενταχθεί στη Νέα Αριστερά.

«Είναι ένας άνθρωπος που η γκάμα των συναισθημάτων του είναι πιο ήπια. Δεν μου έχει εκφράσει θυμό, ίσως έχει ένα πολιτικό προβληματισμό για το πως εξελίσσεται ο χώρος από τον οποίο ξεκίνησε», είπε, αναφερόμενη στις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ.

Όσο για την κοινή τους πορεία είπε: «Φλατ δεν μας λες. Ο Γαβριήλ, που είναι καλούλης και γλυκούλης, μπορεί να σου κάνει… δαντέλα το νευρικό σύστημα. Γίνεται εσωστρεφής, κλείνεται στον εαυτό του, εκπέμπει κάτι που δεν μπορείς να καταλάβεις και προσπαθείς να το εκμαιεύσεις. Σίγουρα δεν είμαστε η οικογένεια της Kellogg’s, να ξυπνάμε με μπριγιαντίνη στα μαλλιά, καταπληκτικοί και χαρούμενοι. Έχουμε περάσει δύσκολες φάσεις», είπε.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Media Τελευταίες ειδήσεις