Σάββατο, 17 Αυγ.
30oC Αθήνα

Ρένα Παυλάκη: Δεν ήμουν καθόλου επιθετική με τον Στέφανο Κασσελάκη – Προσβλητική και υβριστική η ανακοίνωσή του

Ρένα Παυλάκη: Δεν ήμουν καθόλου επιθετική με τον Στέφανο Κασσελάκη – Προσβλητική και υβριστική η ανακοίνωσή του

Η δημοσιογράφος Ρένα Παυλάκη, που έκανε την επίμαχη ραδιοφωνική συνέντευξη στον Στέφανο Κασσελάκη στη Ρόδο, από την οποία έφυγε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μίλησε το πρωί της Δευτέρας (3/6/24) στον εκπομπή «Super Κατερίνα» στον Alpha.

«Πάτησαν στο γεγονός ότι είμαι διευθύντρια του γραφείου τύπου της Περιφέρειας οπότε μου έκοψαν αυτομάτως το “κοστούμι” και προσπάθησαν να υποβαθμίσουν τη δημοσιογραφική μου υπόσταση. Δεν αντιπαρατεθήκαμε πολιτικά με τον κύριο Κασσελάκη. Ποτέ κανένας δεν παραπονέθηκε ότι είχε μια μεροληπτική μεταχείριση από εμένα» είπε μεταξύ άλλων η Ρένα Παυλάκη, για τα όσα έγιναν στη ραδιοφωνική εκπομπή της στη Ρόδο.

Μετά το συμβάν «δεν επικοινώνησε κανείς μαζί μου. Έβγαλε ο ίδιος μια ανακοίνωση εξαιρετικά προσβλητική και υβριστική στο πρόσωπό μου… Ακολούθησαν ανακοινώσεις που έλεγαν ότι είμαι διπλοθεσίτισσα κτλ» είπε η δημοσιογράφος.

Και διευκρίνισε: «Δεν ήμουν καθόλου επιθετική. Εγώ τον κόσμο εδώ τον καλώ για τις πολιτικές του θέσεις ενόψει Ευρωεκλογών… Ήμουν υπερβολικά φιλική μαζί του από το ξεκίνημα. Δε με άφηνε να μιλήσω για επιμέρους ζητήματα, πατούσε πάνω στο δικό του αφήγημα. Εγώ όμως παρενέβη όταν διαπίστωσα ότι υπήρχε άγνοια και αυτό το κόμμα του το μετέφρασε ως πολιτική αντιπαράθεση».

«Έφυγαν όλοι μαζί. Η μόνη που επικοινώνησε μαζί μου με πολύ υβριστικό τρόπο και όχι μόνο στο inbox αλλά και σε ανάρτηση στο facebook που έβρισε την ηθική μου, ήταν η επικεφαλής της παράταξης στην περιφέρεια που πρόσκεινται στο ΣΥΡΙΖΑ» είπε η Ρένα Παυλάκη.

 

Media Τελευταίες ειδήσεις