Site icon NewsIT

Ρένος Χαραλαμπίδης: Στα 50 έχεις φάει τα χτυπήματα σου και τις αποτυχίες σου

04.08.2024 | 23:36
Ρένος Χαραλαμπίδης: Στα 50 έχεις φάει τα χτυπήματα σου και τις αποτυχίες σου

«Βασανίζεσαι γιατί ξέρεις ότι πολλά δεν μπορούν να γίνουν έτσι όπως τα φαντάζεσαι» ομολογεί ο Ρένος Χαραλαμπίδης.

Στην κομβική στιγμή των 50 χρόνων, την οποία και διαπραγματεύεται το νέο κινηματογραφικό του φιλμ, εστίασε μεταξύ άλλων ο Ρένος Χαραλαμπίδης όταν συνομίλησε τηλεοπτικά με τον Απόστολο Μαγγηριάδη στο νέο επεισόδιο για την εκπομπή ΕΡΤalks στη δημόσια τηλεόραση.

«Σε έναν δημιουργό δεν είναι πιο φυσικό, με την ωριμότητα που τον διακρίνει πλέον, να έχει πιο πολλές ιδέες μετά τα 50; Μετά από μια ηλικία; Δεν σου είναι πιο εύκολο με τις παραστάσεις που έχεις και την καριέρα που έχεις κάνει, έχεις γνωρίσει ανθρώπους και έχεις πια την εμπειρία;» ρώτησε ο παρουσιαστής της εκπομπής για να του απαντήσει ο δημοφιλής καλλιτέχνης πως «έχεις όμως και κάτι ακόμα. Έχεις πάρα πολλές πληγές και φόβους».

«Η αφοβία και η ορμητικότητα είναι ένδειξη νεότητας και την καμαρώνουμε. Ε, στα 50 έχεις φάει τα χτυπήματα σου και τις αποτυχίες σου. Μπορεί να έχεις λοιπόν πιο πολλές ιδέες αλλά, επειδή ξέρεις πιο καλά τα ναρκοπέδια, έχεις πιο σκληρή αυτολογοκρισία» πρόσθεσε ακόμα ο Ρένος Χαραλαμπίδης.

O Ρένος Χαραλαμπίδης στο ΕΡΤΝews | 2/8/2024 | ΕΡΤ

«Βασανίζεσαι γιατί ξέρεις ότι πολλά δεν μπορούν να γίνουν έτσι όπως τα φαντάζεσαι εσύ. Άρα είναι μια αντιφατική στιγμή. Περιμένω τα 60 για να δω πως θα είναι».

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version