Πέμπτη, 18 Ιουλ.
35oC Αθήνα

Σάρα Εσκενάζυ: Όσα δεν ξέρεις για το πιο χαμογελαστό κορίτσι του Survivor

Σάρα Εσκενάζυ: Όσα δεν ξέρεις για το πιο χαμογελαστό κορίτσι του Survivor

Η Σάρα Εσκενάζυ είναι η ξανθιά παίκτρια του Survivor που αγαπήσε το τηλεοπτικό κοινό. Υπάρχουν όμως πολλά παραπάνω που δεν ξέρεις για την όμορφη ηθοποιό…

Γλυκιά, μαχήτρια, χαμηλών τόνων, ήρεμη δύναμη και μια αληθινή SurvivorΗ Σάρα Εσκενάζυ, που αποχώρησε από το παιχνίδι την Τετάρτη, είναι όνομα και… πράγμα! Μια γυναίκα με πολύ… νάζι που πρέπει να ανακαλύψεις παραπάνω.

Στο παιχνίδι του Survivor, η ξανθιά παίκτρια των Μαχητών, δεν προκάλεσε ποτέ καμία κόντρα, ούτε πήρε μέρος σε τσακωμούς. Ακόμα και όταν οι συμπαίκτες της δεν την υποστήριζαν στα αγωνίσματα που έχανε ή ακόμα και αν της έκαναν παρατήρηση για τον τρόπο που διαχειρίζεται τις ήττες της ομάδας, εκείνη πάντα αντιμετώπιζε τα πράγματα με σοφία και χαμόγελο. Τι άλλο ξέρεις όμως για αυτήν;

Η Σάρα είναι κόρη του Αλμπέρτο Εσκενάζυ από το γάμο του με τη Μαίρη και έχει έναν αδελφό, τον Λέοντα, ο οποίος ασχολείται με τον ήχο και τον φωτισμό. Έκανε μια μικρή εμφάνιση σε σειρά του Αnt1 και είχε μεγάλη αγάπη για το θέατρο. Λατρεύει το χορό και την τοξοβολία, ενώ σύμφωνα με το pamepreveza, κατάγεται από την Πρέβεζα από την πλευρά της μητέρας της.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

“Η κόρη μου εργάζεται ήσυχα και αθόρυβα στο θέατρο. Το πρώτο πράγμα που ήθελα να περάσω στα παιδιά μου ήταν το ήθος, κάτι που πιστεύω πως έχουν στο 100%. Μολονότι εργαζόμουν πολλές ώρες, όλο μου τον ελεύθερο χρόνο τον αφιέρωνα στα παιδιά. Ήμασταν από τις οικογένειες που κάναμε μαζί διακοπές, αλλά όχι από εκείνες που θα τρώγαμε όλοι μαζί στο τραπέζι. Ήμασταν λίγο αναρχικοί μέσα στο σπίτι. Ποτέ δεν επέβαλα μια οικογενειακή τάξη, υπό αυτή την έννοια”, είχε δηλώσει στο περιοδικό People ο περήφανος πατέρας της.

Και συνέχισε: “Για τα παιδιά μου, όμως, είμαι περήφανος και τα αγαπάω εξίσου. Δεν αντιμετωπίσαμε ποτέ προβλήματα. Τόσο ο Λέων όσο και η Σάρα είναι δύο ιδιαίτερα ήσυχα παιδιά. Η Σάρα ήταν αθλήτρια και, όταν μου είπε πως θέλει να γίνει ηθοποιός, την παρότρυνα. Της είπα χαρακτηριστικά “Αυτό που θέλεις να ακολουθήσεις είναι ο δρόμος της γνώσης”. Η ιδεολογική γραμμή της τέχνης μου είναι πρώτα το γίγνεσθαι και μετά το φαίνεσθαι”.

Και σίγουρα ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ τα κατάφερε πολύ καλά με την πρώην παίκτρια του Survivor, που όλα δείχνουν ότι ήρθε στο φως της δημοσιότητας για να μείνει!

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Οργή για Βαλαβάνη με την αποχώρηση της Σάρας!

Survivor: Η αποχώρηση της Σάρας, η ένταση του μισθοφόρου για τον Ντάνο και το αγώνισμα μνήμης [vids]

Τρέιλερ Survivor 25/6: Τυφλό αγώνισμα και ανατροπές στην ασυλία

Αποκάλυψη Γουίλι για το Survivor! Το άγνωστο παρασκήνιο!

Χανταμπάκης – Παπαδοπούλου: Της ζήτησε τον λόγο για το άδειασμα!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε