Site icon NewsIT

Σασμός – Δημήτρης Λάλος: Θα μου λείψει ο Μαθιός

09.07.2024 | 13:43
Σασμός – Δημήτρης Λάλος: Θα μου λείψει ο Μαθιός

«Νιώθω τόσα πολλά συναισθήματα, αλλά νομίζω το κυριότερο είναι ευγνωμοσύνη», λέει ο Δημήτρης Λάλος.

Ο Δημήτρης Λάλος και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου, μία μέρα μετά την προβολή του τελευταίου συγκλονιστικού διπλού επεισοδίου του Σασμού, με βίντεο στο Instagram, αποχαιρετούν τους τηλεθεατές, αλλά και τους… ρόλους τους!

«Αυτό που μου έρχεται στο μυαλό είναι τα πρώτα γυρίσματα. Η αθωότητα που είχαμε μπαίνοντας σε αυτό το πολύ όμορφο ταξίδι. Πώς γνωρίζαμε τους χαρακτήρες, την ιστορία και πώς σιγά σιγά ανακαλύπταμε τι είναι αυτό που κάνει τη σειρά ιδιαίτερη», είπε αρχικά ο Δημήτρης Λάλος.

Ο Δημήτρης Λάλος πρόσθεσε επίσης: «Αυτό που θα μου λείψει είναι οι άνθρωποι, οι συνεργάτες, η καθημερινή επαφή με τους σκηνοθέτες, τα παιδιά από την παραγωγή, τους συναδέλφους μου και σίγουρα, ο χαρακτήρας μου, ο Μαθιός. Νιώθω τόσα πολλά συναισθήματα, αλλά νομίζω το κυριότερο είναι ευγνωμοσύνη».

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου είπε από την πλευρά της: «Γεμίσαμε συναισθήματα και εκτός λήψης και εντός. Εξερευνήσαμε μια τεράστια γκάμα της ανθρώπινης ψυχής, ψυχολογίας, συναισθημάτων. Αγαπηθήκαμε, αγχωθήκαμε, μελαγχολήσαμε, κλάψαμε, γελάσαμε πάρα πολύ, ευχαριστηθήκαμε με την αγάπη των τηλεθεατών που μας στήριξαν τρία χρόνια.

Με δυσκολία θα αποχαιρετήσω τη Βασιλική. Μου έρχεται να βάλω τα κλάματα και μόνο που το λέω. Νιώθω ότι δεν την αποχαιρετώ στα αλήθεια, αποχαιρετώ μόνο την καθημερινότητά της, γιατί αυτή η ύπαρξη πάντα θα υπάρχει και θα αποκτήσει ίσως μια ποιητική θέση κάπου».

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version