Site icon NewsIT

Σασμός – επόμενο επεισόδιο: O Ευθύμης κάνει μια κατάθεση ψυχής στον παπά Μιχάλη

11.07.2023 | 16:19
Σασμός – επόμενο επεισόδιο: O Ευθύμης κάνει μια κατάθεση ψυχής στον παπά Μιχάλη

Συγκλονιστικές οι εξελίξεις στο επόμενο επεισόδιο της σειράς «Σασμός», που θα δούμε σήμερα Τρίτη 11 Ιουλίου 2023.

Επεισόδιο 171: Η άφιξη του Φαρμάκη στο μνημόσυνο του Στεφανή προκαλεί μεγάλη αναστάτωση. Την ίδια στιγμή, ο Λευτέρης κι η Θοδώρα κάνουν μία επίσκεψη με ιδιαίτερη σημασία.

Τα καλά νέα για τον Αστέρη και την Αργυρώ συνεχίζονται. Η Αργυρώ αποφασίζει πια και τη μέρα που θα μετακομίσει στην Καλλιόπη, ενώ ο Σταύρος ανακοινώνει τις πραγματικές προθέσεις του για το παιδί.

Η Βασιλική από την άλλη σκέφτεται να χρησιμοποιήσει τον Αγριμάκη, ενώ ο Ευθύμης κάνει μια κατάθεση ψυχής στον παπά Μιχάλη.

Δείτε το trailer:

Σασμός | Τρίτη 21:00

Σκηνοθεσία: Κώστας Κωστόπουλος

Σύμβουλος Σεναρίου Β. Χ. Σπηλιόπουλος & ομάδα σεναριογράφων

Επιμέλεια Σεναρίου: Μαίρη Ζαφειροπούλου

Πρωταγωνιστούν: Ορφέας Αυγουστίδης, Δημήτρης Λάλος, Μαρία Πρωτόπαππα, Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, Δημήτρης Ήμελλος, Στέλιος Μάινας, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Ευγενία Σαμαρά, Μιχάλης Αεράκης, Γιώτα Φέστα, Γιώργος Γεροντιδάκης, Δανάη Παππά, Δημήτρης Αλεξανδρής.
Στο ρόλο της Καλλιόπης η Μαρία Τζομπανάκη.
Στο ρόλο της Γιαγιάς Ειρήνης η Ολγα Δαμάνη.

Παίζουν με αλφαβητική σειρά: Γιώργος Αμούτζας, Νεκταρία Γιαννουδάκη, Στέλλα Γκίκα, Ευφημία Καλογιάννη, Αλίνα Κωτσοβούλου, Βέρα Μακρομαρίδου, Δημήτρης Μαμιός, Στάθης Μαντζώρος, Πέννυ Παπαγεωργίου, Σπύρος Σαραφιανός, Σάντυ Χατζηϊωάννου, Στρατής Χατζησταματίου κ.α.

Tags:

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version