Κυριακή, 29 Σεπτ.
25oC Αθήνα

Σασμός – επόμενο επεισόδιο: Μία απρόσμενη ανακάλυψη θα ξυπνήσει μνήμες στη Βασιλική

Σασμός – επόμενο επεισόδιο: Μία απρόσμενη ανακάλυψη θα ξυπνήσει μνήμες στη Βασιλική

Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο στη σειρά «Σασμός» που θα προβληθεί την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022;

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στο επόμενο επεισόδιο στη σειρά που έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό. .

Σασμός: Παρασκευή 17 Ιουνίου – Επεισόδιο 161

Ο Καραπάνος δίνει εντολή θανάτου για τον Γεράσιμο. Τα νέα των εξετάσεων προκειμένου να βρεθεί συμβατός δότης για την Αργυρώ είναι επιτέλους ενθαρρυντικά, την ώρα που η ίδια νιώθει όλο και πιο αδύναμη.

Ο παπα – Μιχάλης προσπαθεί να μεταπείσει την Καλλιόπη για το κτήμα, κίνηση που ωστόσο θα την οδηγήσει εκ νέου σε σύγκρουση με τον Αστέρη. Ο Γεράσιμος απαγορεύει στη Στέλλα να πει στον Καραπάνο την αλήθεια.

Μία απρόσμενη ανακάλυψη θα ξυπνήσει μνήμες στη Βασιλική, και θα ενεργοποιήσει τις ενοχές του Μαθιού, την ώρα που ο Αστέρης προσεύχεται για εξιλέωση.

Σενάριο: Β.Χ. Σπηλιόπουλος

Πρωταγωνιστούν: Δημήτρης Λάλος, Ορφέας Αυγουστίδης, Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, Τάσος Νούσιας, Μαρία Πρωτόπαππα, Δημήτρης Ήμελλος, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Μιχάλης Αεράκης, Ευγενία Σαμαρά, Κώστας Νικούλι, Θανάσης Πατριαρχέας.

Στο ρόλο της Καλλιόπης η Μαρία Τζομπανάκη.

Στο ρόλο της Γιαγιάς Ειρήνης η Ολγα Δαμάνη.

Παίζουν με αλφαβητική σειρά: Μιχάλης Αλικάκος, Γιώργος Αμούτζας, Δημήτρης Γεωργαλάς, Νεκταρία Γιαννουδάκη, Στέλλα Γκίκα, Πάνος Γκόγκος, Αλέξανδρος Δαβιλάς, Μαρία Δασκαλάκη, Ευφημία Καλογιάννη, Σταύρος Καραγιάννης, Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης, Αλίνα Κωτσοβούλου, Βέρα Μακρομαρίδου, Δημήτρης Μαμιός, Εριέτα Μανούρη, Στάθης Μαντζώρος, Δανάη Παππά, Σπύρος Σαραφιανός, Μάνος Τσαγκαράκης, Σάντυ Χατζηϊωάννου, Στρατής Χατζησταματίου.

Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00.

Media Τελευταίες ειδήσεις