Site icon NewsIT

Σίσσυ Χρηστίδου για διαζύγιο Κεφαλογιάννη – Μάτσα: «Είναι πολύ δυσάρεστο, από προσωπική εμπειρία το λέω»

19.10.2024 | 15:43
Σίσσυ Χρηστίδου για διαζύγιο Κεφαλογιάννη – Μάτσα: «Είναι πολύ δυσάρεστο, από προσωπική εμπειρία το λέω»

Το διαζύγιο της Όλγας Κεφαλογιάννη από τον Μίνω Μάτσα και την δικαστική τους διαμάχη σχολίασε στην σημερινή της εκπομπή (19.10.2024) η Σίσσυ Χρηστίδου.

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» ανέλυσαν το διαζύγιο «βόμβα» της υπουργού Τουρισμού, Όλγας Κεφαλογιάννη από τον μουσικοσυνθέτη, Μίνω Μάτσα. Η παρουσιάστρια, Σίσσυ Χρηστίδου τοποθετήθηκε και διαφώνησε με τις πληροφορίες που διέρρευσαν στα media.

«Eίναι πάρα πολύ δυσάρεστο όλο αυτό, εγώ το λέω και από τη δική μου εμπειρία», σχολίασε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Και συνέχισε: «Αυτά όλα που ακούγονται τις τελευταίες ημέρες τι σχέση έχουν με τα παιδιά; Εγώ αυτό δεν καταλαβαίνω. Δηλαδή, τρίτα πρόσωπα, μεταξύ τους διαφορές…

Γιατί είναι μέσα στο περιεχόμενο και του ρεπορτάζ και των ασφαλιστικών μέτρων; Ακόμα και αν υπήρχε ένα τρίτο πρόσωπο, αυτό δεν αφορά τη μεταξύ τους διαφορά αυτή τη στιγμή. Μπορεί να αφορά τη λύση του γάμου τους, σαφώς.

Τις εξελίξεις στη δικαστική αντιπαράθεση μεταξύ της Όλγας Κεφαλογιάννη και του Μίνου Μάτσα σχολίασε η Σίσσυ Χρηστίδου στο Χαμογέλα και Πάλι.

Ο δημοσιογράφος, Στέργιος Σαμαρτζής μεταφέροντας το ρεπορτάζ για το διαζύγιο του ζευγαριού. έκανε την παρουσιάστρια του Mega να διαφωνήσει για τις πληροφορίες που διέρρευσαν στα media.

«Eίναι πάρα πολύ δυσάρεστο όλο αυτό, εγώ το λέω και από τη δική μου εμπειρία», σχολίασε η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Αυτά όλα που ακούγονται τις τελευταίες ημέρες τι σχέση έχουν με τα παιδιά; Εγώ αυτό δεν καταλαβαίνω. Δηλαδή, τρίτα πρόσωπα, μεταξύ τους διαφορές… Γιατί είναι μέσα στο περιεχόμενο και του ρεπορτάζ και των ασφαλιστικών μέτρων; Ακόμα και αν υπήρχε ένα τρίτο πρόσωπο, αυτό δεν αφορά τη μεταξύ τους διαφορά αυτή τη στιγμή. Μπορεί να αφορά τη λύση του γάμου τους, σαφώς.

Σαν περιεχόμενο, ποιον ενδιαφέρουν αυτά;» αναρωτήθηκε η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Νομίζω πως η κα. Κεφαλογιάννη σκέφτεται πως ένα τρίτο πρόσωπο χαλάει την αρμονία της οικογένειας, συνεπώς και την ψυχολογία των παιδιών», απάντησε.

«Δεν έχει σχέση αυτό με την επιμέλεια των παιδιών», κατέληξε η Σίσσυ Χρηστίδου.

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version