Site icon NewsIT

Σοφία Μανωλάκου: Μπορεί να είχα τύψεις, αλλά δεν θα άφηνα τίποτα να μπει εμπόδιο

18.08.2024 | 09:01
Σοφία Μανωλάκου: Μπορεί να είχα τύψεις, αλλά δεν θα άφηνα τίποτα να μπει εμπόδιο

“Άφησα τη Νομική και έδωσα εξετάσεις στο υπουργείο Πολιτισμού για να περάσω στη δραματική σχολή” δηλώνει η Σοφία Μανωλάκου.

Στην απόφαση να ασχοληθεί με την υποκριτική, αφήνοντας όμως πριν το τέλος το Οικονομικό της Νομικής, εστίασε μεταξύ άλλων η Σοφία Μανωλάκου στη νέα εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό My Tv και τη δημοσιογράφο Μαίρη Καράμπελα.

Πως αποφάσισες να γίνεις ηθοποιός;

Την απόφαση την πήρα σε μεγαλύτερη ηλικία, όταν σπούδαζα ήδη στο Οικονομικό της Νομικής, αλλά το μικρόβιο είχε μπει από τότε που ήμουν μικρή. Έμενα στο Παγκράτι και απέναντι ακριβώς από το σπίτι μας υπήρχε ένα θεατρικό εργαστήρι. Οπότε ζήτησα από τους γονείς μου να με γράψουν γιατί ήθελα να το δοκιμάσω. Κάθε Ιούνιο που τελειώναμε τη χρονιά μας, κάνανε παραστάσεις στο Άλσος Παγκρατίου.΄

Ήταν εύκολη απόφαση να αφήσεις τις σπουδές σου στο Οικονομικό της Νομικής για να ασχοληθείς με την υποκριτική;

Στην αρχή είχα ενοχές, γιατί δεν τελείωσα την σχολή μου. Την άφησα και έδωσα εξετάσεις στο υπουργείο Πολιτισμού για να περάσω στη δραματική σχολή. Μπορεί να είχα κάποιες τύψεις, αλλά ήθελα τόσο πολύ να ασχοληθώ με την υποκριτική, που δεν θα άφηνα τίποτα να μπει εμπόδιο.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version