Δευτέρα, 1 Ιουλ.
35oC Αθήνα

Σοφία Παθέκα: Η πιο δύσκολη στιγμή στην τηλεοπτική μου καριέρα ήταν όταν σκοτώθηκε ο Γιώργος Λουκανίδης

Σοφία Παθέκα: Η πιο δύσκολη στιγμή στην τηλεοπτική μου καριέρα ήταν όταν σκοτώθηκε ο Γιώργος Λουκανίδης
Φωτογραφία NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

«Ο Πρωινός Καφές τελείωσε για μένα μετά το θάνατο του Γιώργου», είπε η Σοφία Παθέκα.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και την Κατερίνα Νινιού παραχώρησε η Σοφία Παθέκα, η οποία μίλησε για την Ελένη Μενεγάκη, τον Πρωινό Καφέ, τον Γιώργο Λουκανίδη, αλλά και τον on air καβγά της με τον Γιώργο Πολυχρονίου.

«Η μαμά μου είδε μια αγγελία για γυμνάστριες και πήρε τηλέφωνο και έδωσε το όνομά μου. Ήμασταν 2-3 χιλιάδες και στο τέλος μείναμε εγώ και ο Γιώργος Λουκανίδης. Στην πρώτη μου εμφάνιση στο Πρωινό Καφέ ήμουν μελαχρινή. Πήρε τηλέφωνο ο καναλάρχης και είπε “την επόμενη μέρα η γυμνάστρια να γίνει ξανθιά”.

Η Ελένη Μενεγάκη είναι ένας πολύ δίκαιος και στοργικός άνθρωπος, με έλεγε Μπουμπού! Σε ένα ταξίδι με τον Πρωινό Καφέ στη Βενετία, κάναμε ένα χορευτικό στην πλατεία του Αγίου Μάρκου και μου έφυγε το παρεό μπροστά σε όλο τον κόσμο», είπε αρχικά η Σοφία Παθέκα.

Η Σοφία Παθέκα είπε στη συνέχεια: «Η δυσκολότερη στιγμή στην τηλεοπτική μου καριέρα ήταν όταν σκοτώθηκε ο Γιώργος Λουκανίδης.

Ήμασταν συνεργάτες, φίλοι, σαν αδέρφια. Μιλήσαμε με τον Γιώργο το βράδυ, γιατί το πρωί είχαμε ένα ραντεβού μαζί, να κάνουμε μια πρόταση. Όταν άνοιξα το πρωί το κινητό, με πήρε ένας φίλος και μου είπε “έμαθες τι έγινε με τον Γιώργο;”. Του είπα όχι και ότι έχουμε ραντεβού στις 10.

Και μου είπε ότι σκοτώθηκε χθες το βράδυ. Θυμάμαι ότι γυρνούσα γύρω γύρω στο δωμάτιο και ούρλιαζα. Ο Πρωινός Καφές τελείωσε για μένα μετά το θάνατο του Γιώργου».

Κλείνοντας, η Σοφία Παθέκα είπε: «Μετά τον Πρωινό Καφέ πήγα στο μέγα στο «Πολύ καλημέρα σας» με τον Πολυχρονίου και την Πόπη Χατζηδημητρίου. Η χρονιά στο «Πολύ καλημέρα σας» ήταν πολύ περίεργη, δεν τέλειωσε καλά, τσακώθηκα με τον Γιώργο Πολυχρονίου.

Ο τσακωμός μου με τον Γιώργο Πολυχρονίου έγινε On air, ήταν μία πολύ κακή στιγμή, σχεδόν βριστήκαμε, σχεδόν έφτυσε ο ένας τον άλλο, κόπηκε η εκπομπή στον αέρα. Ο Πολυχρονίου πίστεψε ένα δημοσίευμα που νόμιζε ότι το είχα δώσει εγώ και έλεγε ότι ήμουν η «πέτρα του σκανδάλου» στον χωρισμό του με τη Μάγκυ Χαραλαμπίδου.

Ο Γιώργος Πολυχρονίου μου επιτέθηκε λεκτικά, του είπα ότι «δεν θα μπορούσα να είμαι με κάποιον που είχε την ηλικία του πάτερα μου» κι αυτό έγινε στον αέρα».

Media Τελευταίες ειδήσεις