Τετάρτη, 17 Ιουλ.
29oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Σπανός και Αρλέτα ξανά μαζί

Σπανός και Αρλέτα ξανά μαζί

Είναι κάποιες φορές που η ιδιωτική τηλεόραση (που όπως είναι λογικό κοιτάζει περισσότερο την τηλεθέαση με σκοπό να εισπράξει μεγαλύτερο μέρος της διαφημιστικής πίτας) κάνει τελικά εκπομπές που θα έπρεπε να κάνει η δημόσια τηλεόραση.

Μία από αυτές τις φορές είναι και η αυριανή εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου στον ALPHA. Σίγουρα η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» θα έπρεπε να ήταν κάτι περισσότερο από το «μαζευτήκαμε, τα λέμε και τα πίνουμε»! Αλλά οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι καταφέρνει αρκετές φορές να συγκεντρώνει στα τραπέζια της σημαντικούς εκπροσώπους της ελληνικής μουσικής σκηνής. Αύριο λοιπόν η εκπομπή είναι αφιερωμένη στον Γιάννη Σπανό που έχει χαρίσει πολύ ωραία τραγούδια, έχοντας συνεργαστεί με σημαντικούς στιχουργούς και ερμηνευτές. Και σίγουρα, μία από αυτές είναι η Αρλέτα που ξεκίνησε στο «νέο κύμα» με τραγούδια του Σπανού για να συνεχίσει μετά να μας χαρίζει και δικές της δημιουργίες.

Το βράδυ του Σαββάτου ο Γιάννης Σπανός και η Αρλέτα θα είναι ξανά μαζί, ενώ μάλιστα ο συνθέτης θα συνοδεύσει στο πιάνο την Αρλέτα που με την κιθάρα της θα ερμηνεύσει ένα από τα πιο αγαπημένα τραγούδια, το «Μια φορά θυμάμαι», σε στίχους του Γιώργου Παπαστεφάνου. Δύο ακόμα τραγούδια για τα οποία συνεργάστηκαν ο συνθέτης και η ερμηνεύτρια, τα «Σε είπανε Θεό» και «Η ομίχλη μπαίνει από παντού», θα απολαύσουν ακόμα οι τηλεθεατές από την τηλεοπτική συνάντηση των δύο σημαντικών δημιουργών.

Η συχνότητα του ALPHA αύριο βράδυ θα «γεμίσει» πολλά ακόμα ωραία τραγούδια, καθώς από το πάλκο της εκπομπής θα περάσουν οι Μανώλης Μητσιάς, Κατερίνα Κούκα, Μίλλη Καραλή, Κώστας Καραφώτης, Δώρος Δημοσθένους, Πένυ Ξενάκη, Χρυσούλα Στεφανάκη, αλλά και η Πέγκυ Ζήνα που θα ερμηνεύσει δύο επίσης πολύ ωραία τραγούδια του συνθέτη, το «Προσωπικά» και «Κάτω από τη μαρκίζα»!

Επίσης, στο αφιέρωμα της εκπομπής για το σημαντικό έλληνα συνθέτη συμμετέχουν φίλοι και συνεργάτες του, όπως οι: Γιώργος Παπαστεφάνου, Αλέξης Κωστάλας, Μιμή Ντενίση, Άννα Φόνσου, Tάσος Χαλκιάς, Μέμος Μπεγνής, Xάρης Σώζος, Κώστας Κωτούλας, Δήμητρα Σαλτού και Γιώργος Παγιάτης.
Αύριο, Σάββατο, στις 9 το βράδυ, ο Σπύρος Παπαδόπουλος μας λέει «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με τραγούδια του Γιάννη Σπανού που όσα χρόνια κι αν περάσουν θα εξακολουθούμε να τα αγαπάμε, να τα τραγουδάμε και να «μεθάμε» με το «άρωμά» τους!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε