Σάββατο, 7 Σεπτ.
33oC Αθήνα

Σπύρος Χαριτάτος: Το αιχμηρό σχόλιο για την Ευλαμπία Ρέβη και το «καλημέρα» με τη Μίνα Καραμήτρου

Σπύρος Χαριτάτος: Το αιχμηρό σχόλιο για την Ευλαμπία Ρέβη και το «καλημέρα» με τη Μίνα Καραμήτρου

«Προηγούνται οι κυρίες… με Κ κεφαλαίο», είπε καλωσορίζοντας τη Μίνα Καραμήτρου στην πρεμιέρα της εκπομπής του ο Σπύρος Χαριτάτος μετά την ξαφνική αποχώρηση της Ευλαμπίας Ρέβη.

Την πρώτη «καλημέρα» της νέας σεζόν είπε ο Σπύρος Χαριτάτος στην πρεμιέρα της εκπομπής «Τώρα Μαζί». Ακριβώς στις 06:00 το πρωί και έχοντας στο πλευρό του για αυτό το Σαββατοκύριακο (07-08.09.2024) τη Μίνα Καραμήτρου, ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του ΟΡΕΝ καλωσόρισε τους τηλεθεατές και θέλησε να δώσει τον λόγο πρώτα σε εκείνη.

«Προηγούνται οι κυρίες. Προηγούνται οι κυρίες και όταν έχουμε την κυρία της ενημέρωσης και την κυρία του αστυνομικού ρεπορτάζ με Κ κεφαλαίο και γύρω-γύρω χειροκροτήματα, σεβασμό και αγάπη… τελείωσε! Αυτό είναι! Αλήθεια λέω μέσα από την καρδιά μου», είπε ο Σπύρος Χαριτάτος στην έναρξη του «Τώρα Μαζί».

«Καλημέρα, ήρθα να σου κάνω παρέα σήμερα και αύριο. Δύο μέρες ήρθα να μείνουμε μαζί. Εμείς οι δύο, θέλεις να πούμε στον κόσμο πρωί-πρωί, πώς έχουμε μαλλιοτραβηχτεί στον δρόμο για μία δήλωση του Ρωχάμη; Θες να τα θυμηθούμε;», ανέφερε με χιούμορ από την πλευρά της η Μίνα Καραμήτρου.

«Το σίγουρο είναι ότι, φίλοι τηλεθεατές, αφοσιωμένοι στο ρεπορτάζ και χωρίς να χάνουμε το χιούμορ μας θα περπατήσουμε αυτό το υπέροχο Σαββατοκύριακο με τη Μίνα Καραμήτρου, την υπέροχη παρέα των τεχνικών μας πίσω από τις κάμερες αλλά και στο κοντρόλ», πρόσθεσε ο Σπύρος Χαριτάτος και μπήκε στη θεματολογία της εκπομπής.

Media Τελευταίες ειδήσεις