Site icon NewsIT

Σταματίνα Τσιμτσιλή και Happy Day επιστρέφουν στις 16 Σεπτεμβρίου

01.09.2024 | 12:23
Σταματίνα Τσιμτσιλή και Happy Day επιστρέφουν στις 16 Σεπτεμβρίου

Για 12η σεζόν, το Happy Day επιστρέφει στον Alpha. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και οι συνεργάτες της επιστρέφουν τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου!

Καθημερινά, στις 07:45 το πρωί η Σταματίνα Τσιμτσιλή θα λέει… Happy Day, με χαμόγελο, χρώμα και θετική διάθεση, δίνοντας το έναυσμα για μία χαρούμενη και λαμπερή ημέρα.

Στο πλευρό της θα βρίσκεται η γνώριμη παρέα: Δημήτρης Παπανώτας, Τίνα Μεσσαροπούλου και Κώστας Φραγκολιάς με τη δική τους ξεχωριστή ματιά παρουσιάζουν και σχολιάζουν όλα όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα, ενημερωτικής και ψυχαγωγικής φύσεως.

Ο Δήμος Βερύκιος σταθερά θα αναλύει την επικαιρότητα και θα δίνει τον παλμό της ημέρας για τις πολιτικές, κοινωνικές και οικονομικές εξελίξεις της επικαιρότητας.

Μαζί τους, ο Γιώργος Σατσίδης θα μεταφέρει όλα τα hot lifestyle news από το Hollywood κι ο Λευτέρης Μητσόπουλος θα ανακαλύπτει και θα παρουσιάζει τα viral κι αστεία video του διαδικτύου.

Η Όλγα Λαφαζάνη, η Χριστιάνα Κοχλατζή και η Βιβή Μπουγιούρα θα μιλούν με πολυσυζητημένα πρόσωπα της επικαιρότητας, μέσα από αποκλειστικές συνεντεύξεις και ζωντανές συνδέσεις.

Στην αρχισυνταξία της εκπομπής για 12η σεζόν βρίσκεται η Μαίρη Παλιαλέξη. Στη σκηνοθεσία ο Κώστας Γρηγοράκης.

Happy Day: Δευτέρα έως Παρασκευή στις 07:45 π.μ. στον Alpha.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version