Site icon NewsIT

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Τα παιδιά μου θα πάνε με στολή του Ολυμπιακού στο σχολείο

30.05.2024 | 10:32
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Τα παιδιά μου θα πάνε με στολή του Ολυμπιακού στο σχολείο

Με ανεβασμένη τη διάθεση ξεκίνησε σήμερα (30.05.2024) η ομάδα του Happy Day λόγω της ιστορικής νίκης του Ολυμπιακού έναντι της Φιορεντίνα. Όπως ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ο σύζυγός της, Θέμης Σοφός, της έστειλε φωτογραφία με τα παιδιά τους να φορούν ερυθρόλευκα.

«Έλα, παιδιά, το σηκώσαμε! Μπράβο! Εμείς δεν προκαλούμε με τη νίκη μας, χαιρόμαστε για την ομαδάρα μας, που το σηκώσαμε! Εμείς χαιρόμαστε που νικήσαμε, όπως χαρήκαμε και με τον Παναθηναϊκό που κέρδισε προχθές το κύπελλο Ευρώπης», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Ξεκινάμε να δούμε το ματς στο σπίτι, δεν επιτρέπονταν μικρά παιδάκια στο γήπεδο. 11 η ώρα τους λέω πάμε να κοιμηθούμε.

Σήμερα όμως μου έστειλε ο Θέμης φωτογραφία με τα παιδιά με τις στολές του Ολυμπιακού και θα πάνε έτσι στο σχολείο», περιέγραψε η παρουσιάστρια στη συνέχεια.

«Ποιο κόμμα θα μάζευε στις 2-3 η ώρα το πρωί τόσο κόσμο κάπου;», αναρωτήθηκε ο Κώστας Φραγκολιάς, ο οποίος αφιέρωσε το σύνθημα του Ολυμπιακού στους… Παναθηναϊκούς συνεργάτες του στο στούντιο.

 

«Με αυτή την αμφίεση είσαι σαν παίκτης του Ολυμπιακού που ξέμεινε κάπου», σχολίασε με χιούμορ η Σταματίνα Τσιμτσιλή, με τον ίδιο να απαντά: «Και χάρη σας έκανα που ήρθα σήμερα».

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version