Παρασκευή, 28 Ιουν.
26oC Αθήνα

Σταμάτης Κραουνάκης για Μαρίνα Σάττι, Άννα Βίσση, Ηρώδειο, Νίκο Καρβέλα και τη διαμάχη των αδερφών Μαζωνάκη

Σταμάτης Κραουνάκης για Μαρίνα Σάττι, Άννα Βίσση, Ηρώδειο, Νίκο Καρβέλα και τη διαμάχη των αδερφών Μαζωνάκη

Ο Σταμάτης Κραουνάκης έδωσε συνέντευξη και μίλησε με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο, για μια σειρά από καλλιτέχνες και θέματα της επικαιρότητας.

Ο Σταμάτης Κραουνάκης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!» για τη Μαρίνα Σάττι, μοιράστηκε την άποψή του για το Ηρώδειο, ενώ μίλησε και για τη διαμάχη στην οικογένεια Μαζωνάκη. «Η Μαρίνα Σάττι θα μπορούσε να έχει πάει στη Eurovision με ένα τραγούδι πιο νορμάλ. Ήταν σαν «δειγματολόγιο» το κομμάτι της, δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ σε αυτό που μου… σέρβιραν. Εμένα με ενθουσίασε ο Γάλλος. Πολύ καλό τραγούδι και το υποστήριξε εξαιρετικά».

Για την Άννα Βίσση είχε μόνο καλά λόγια να πει: «Είναι μια γυναίκα ικανή που νίκησε τις δεκαετίες και ο κόσμος την αγαπάει. Δίνει… θυσία τον εαυτό της στον κόσμο». Για τη συναυλία της στο Ηρώδειο μάλιστα λέει: «Παγκοσμίως τα μνημεία δίνονται σε όποιον καλλιτέχνη θέλει να παίξει εκεί. Έλεος. Τι είναι το Ηρώδειο; Ένα ρωμαϊκό θέατρο που του έφυγε η στέγη και είναι πια υπαίθριο. Ιερός χώρος είναι η Επίδαυρος».

Θετικό πρόσημο έβαλε και στη συνέντευξη που έδωσε ο Νίκος Καρβέλας στο Mega και τη Νίκη Λυπεράκη: «Μου αρέσει γιατί είναι ένας ταλαντούχος άνθρωπος. Μου αρέσει που μεγαλώνοντας τολμάει να βάφει τα μάτια του και τα νύχια του».

Για την οικογένεια Μαζωνάκη ανέφερε πως τη γνωρίζει και ότι συμπαθεί πολύ τον Γιώργο: «Ξέρω και τον Γιώργο και τη Βάσω. Είναι μια κακή ώρα για τα αδέρφια. Τον συμπαθώ τον Γιώργο πολύ».

Media Τελευταίες ειδήσεις