Τετάρτη, 17 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Στάθης Αγγελόπουλος για Άντζελα Δημητρίου: «Κακώς υπήρξε αυτή η παρεξήγηση»

Στάθης Αγγελόπουλος για Άντζελα Δημητρίου: «Κακώς υπήρξε αυτή η παρεξήγηση»

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής του OPEN «Καλοκαίρι Yes» ήταν ο Στάθης Αγγελόπουλος. Ο γνωστός τραγουδιστής απάντησε, ανάμεσα σε άλλα, και για την παρεξήγηση που είχε παλαιότερα με την Άντζελα Δημητρίου.

Αρχικά ο Στάθης Αγγελόπουλος είπε στην κάμερα του «Καλοκαίρι Yes» από τη συχνότητα του OPEN για τις πολλές καλές συνεργασίες που είχε με άλλους τραγουδιστές. «Με τον Αδαμαντίδη έχω δουλέψει, με τον Νομικό έχω δουλέψει… Με την Άντζελα, που μπορεί να είχαμε έτσι και μία σύγκρουση… Είναι μία πολύ καλή τραγουδίστρια. Έχω συνεργαστεί με τον Χρήστο Δάντη, τη Βίκυ Μοσχολιού, τον Γιάννη Σπανό, τον Πέτρο Γαϊτάνο. Έχω κάνει καλές συνεργασίες».

Για την Άντζελα Δημητρίου, ο Στάθης Αγγελόπουλος ειδικότερα ανέφερε: «Είναι καλό παιδί η Άντζελα. Αλλά καμιά φορά οι καλλιτέχνες έχουμε και τις αρνητικές στιγμές μας και ξεσπάμε σε αυτόν που θα βρούμε μπροστά μας. Έτσι θεωρώ ότι ήταν και εκείνη η κακή στιγμή. Την αγαπάω, έχουμε περάσει πολύ ωραίες στιγμές με την Άντζελα. Δεν θα ξεχάσω τις στιγμές στον Καναδά… Άσε μην τα πω και παρεξηγηθώ πάλι. Την αγαπώ! Κακώς υπήρχε αυτή η παρεξήγηση μεταξύ μας».

 

 

Media Τελευταίες ειδήσεις