Site icon NewsIT

Σταύρος Νικολαϊδης: Ένα σωρό κωμικοί έχουν μιμηθεί ακραία ομοφυλόφιλους

18.09.2024 | 10:59
Σταύρος Νικολαϊδης: Ένα σωρό κωμικοί έχουν μιμηθεί ακραία ομοφυλόφιλους

“Ο Μάρκος Σεφερλής δεν είπε τίποτα, απλά μιμήθηκε όπως γίνεται πάντα στη σάτιρα” εξηγεί ο Σταύρος Νικολαϊδης.

Για τον Μάρκος Σεφερλή και το σάλο που έχει ξεσπάσει με το σκετς για το Nemo στο Δελφινάριο κλήθηκε να μιλήσει ο Σταύρος Νικολαΐδης, το πρωινό της Τετάρτης, την κάμερα της εκπομπής Buongiorno και τον δημοσιογράφο Χρήστο Λυσσέα στο MEGA. 

“Με τον Μάρκο Σεφερλή έχω συνεργαστεί και θα ξανασυνεργαστώ, Θεωρώ ότι αυτή η ιστορία με το non binary είναι αστεία από μόνη της. Αυτό το ότι, ενώ γεννιέμαι αγόρι, ξαφνικά κάνω την επανάσταση μου και δεν ξέρω τι είμαι. Δηλαδή γεννήθηκα γάτα αλλά στα 18 μου μπορεί να θέλω να είμαι και σκύλος, το θεωρώ αστείο από μόνο του” δήλωσε αρχικά ο γνωστός ηθοποιός.

“Επειδή την είδα την παράσταση, δεν είπε τίποτα. Απλά μιμήθηκε, όπως γίνεται πάντα στη σάτιρα και όπως ο ίδιος έχει βγάλει ένα σωρό παραδείγματα άλλων κωμικών που έχουν μιμηθεί ακραία ομοφυλόφιλους. Εκεί όμως τότε δεν μίλησε κανένας”

“Σίγουρα η πολιτική ορθότητα έχει υπερβεί τα όρια. Είναι όπως σε κάθε επανάσταση όμως και κάπου το δικαιολογώ. Δηλαδή σε κάθε επανάσταση πάντα η κάθε κοινωνική τάξη ή αλλαγή φτάνει στο άλλο άκρο μέχρι να βρει την ισορροπία της” πρόσθεσε ο Σταύρος Νικολαΐδη.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version