Site icon NewsIT

Σταύρος Βαρθαλίτης για Breakfast@Star: «Προσπαθήσαμε να τα βρούμε και πήραμε μια απόφαση, δεν έχω πικρία»

30.08.2024 | 21:41
Σταύρος Βαρθαλίτης για Breakfast@Star: «Προσπαθήσαμε να τα βρούμε και πήραμε μια απόφαση, δεν έχω πικρία»

Με «μεταγραφή» φεύγει ο Σταύρος Βαρθαλίτης από το Star και την εκπομπή Breakfast@Star και πηγαίνει στην ΕΡΤ στο Στούντιο 4.

Ο γνωστός μάγειρας και νικητής του Masterchef, δήλωσε ότι είναι έτοιμος να βρεθεί στο Στούντιο 4, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα αυτή τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου. Ο Σταύρος Βαρθαλίτης αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο αποφάσισε να αφήσει την παρέα της εκπομπής του Star.

«Αναπροσαρμόστηκαν πολλά πράγματα στη ζωή μου, αυτό το καλοκαίρι. Άλλαξα κανάλι μετά από πέντε χρόνια, όπως το αγάπησα ελπίζω να με αγάπησε κι αυτό. Δεν ένιωσα πικρία, όταν τελειώνει μια συνεργασία καλό είναι να μένεις με καλά συναισθήματα.

Δεν γνωρίζω αν είχαν βρει τον επόμενο μάγειρα πριν φύγω. Μιλήσαμε, προσπαθήσαμε να τα βρούμε και πήραμε μια απόφαση και οι δύο πλευρές. Όλα καλά» αποκάλυψε για πρώτη φορά ο Σταύρος Βαρθαλίτης.

«Μόλις έκανα ανάρτηση ότι αποχωρώ από το Star, με πήραν τηλέφωνο από το Στούντιο 4, ήταν πολύ τιμητικό. Μου αρέσει πολύ αυτή η εκπομπή, το ύφος της, το prestige της.

Πήρα τον χρόνο μου, το σκέφτηκα, έκανα τις διακοπές μου και νομίζω δώσαμε τα χέρια πριν λίγες ημέρες. Έκανα πάνελ στην εκπομπή για έναν χρόνο, ήταν πολύ δύσκολο. Δεν ξέρω πως το κάνετε. Δεν ήταν το επάγγελμά μου, είμαι μάγειρας. Δεν ένιωθα άνετα στο πάνελ, δεν ήμουν ευτυχισμένος» τόνισε κλείνοντας ο Σταύρος Βαρθαλίτης.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version