Site icon NewsIT

Στεφανία Γουλιώτη: «Ήμουν σε μία περίοδο δύσκολη, είχα ανάγκη πολύ το κλάμα»

05.09.2024 | 17:03
Στεφανία Γουλιώτη: «Ήμουν σε μία περίοδο δύσκολη, είχα ανάγκη πολύ το κλάμα»

«Συνειδητοποίησα ότι όταν γυρνούσα σπίτι μου είχα σταματήσει να κλαίω γιατί έκλαιγα κατά τη διάρκεια της σκηνής στο Maestro», δήλωσε η Στεφανία Γουλιώτη.

Η Στεφανία Γουλιώτη ήταν καλεσμένη στο «Πρωίαν σε είδον» με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά και μίλησε για τον τελευταίο επεισόδιο του Maestro και για προσωπικές της πτυχές.

«Αλλαγές, προχωρήματα, νέα σεζόν. Είμαι όμορφα, είναι η περίοδος που θα με πετύχεις. Έχω περάσει και τα μεγάλα μου τα σκοτάδια, τη μεγάλη μου τη θλίψη. Μαθαίνεις ότι όλα είναι μία διαδικασία αλλαγής, ξέρεις ότι το σκοτάδι θα το διαδεχτεί το φως. Τώρα είναι μία φωτεινή περίοδος», είπε αρχικά η Στεφανία Γουλιώτη.

«Με επηρεάζει μόνο θεραπευτικά το να κάνω δραματικούς ρόλους. Θα φέρω τώρα το παράδειγμα της παράστασης που έπαιζα πέρυσι και θα συνεχιστεί για δεύτερη χρονιά. Στο τέλος έχει έναν μονόλογο που πολύ δύσκολα βγαίνεις από αυτό και εγώ και οι θεατές», συμπληρώνει η ηθοποιός.

«Ήμουν σε μία περίοδο δύσκολη, είχα ανάγκη πολύ το κλάμα. Το είχα ανάγκη, θεραπευτικά. Συνειδητοποίησα ότι όταν γυρνούσα σπίτι μου είχα σταματήσει να κλαίω γιατί έκλαιγα κατά τη διάρκεια της σκηνής. Νομίζω ότι είναι καλό να διατηρούμε επαφή με αυτό το κομμάτι του εαυτού μας», εξομολογείται χαρακτηριστικά η Στεφανία Γουλιώτη στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ1.

«Νομίζω ότι και ο Χριστόφορος ακολουθεί κι αυτός μια ψυχοθεραπευτική διαδρομή, οπότε κάπως έτσι λύνονται κάποια πράγματα στο Maestro και παίρνουν τον δρόμο τους. Θα είναι το φινάλε της σειράς, αλλά ποτέ δεν ξέρεις πώς θα ξυπνήσει ο Χριστόφορος. Είμαστε φίλοι από παλιά, έχει καθαρότητα, δεν πιστεύεις ότι είναι αυτός ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, είναι σαν ένα παιδάκι 10 χρονών», απαντά η Στεφανία Γουλιώτη για τη δημοφιλή σειρά του MEGA στην οποία συμμετέχει.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version