Site icon NewsIT

Στέφανος Κασσελάκης: Ανθή Βούλγαρη και Ιορδάνης Χασαπόπουλος για την αναβολή της συνέντευξης στο «Κοινωνία Ώρα Mega»

09.09.2024 | 11:06
Στέφανος Κασσελάκης: Ανθή Βούλγαρη και Ιορδάνης Χασαπόπουλος για την αναβολή της συνέντευξης στο «Κοινωνία Ώρα Mega»

Ο Στέφανος Κασσελάκης αποφάσισε να μην δώσει την προγραμματισμένη του συνέντευξη στο «Κοινωνία Ώρα Mega». Η Ανθή Βούλγαρη και ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος σχολίασαν την αλλαγή στάσης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ είναι καταιγιστικές τις τελευταίες ώρες, καθώς ο Στέφανος Κασσελάκης έχει πλέον να διαχειριστεί την πρόταση μομφής που κατατέθηκε και υπερψηφίστηκε σε βάρος του. Το πρωί της Δευτέρας (09-09-2024) ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα έδινε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» για να μιλήσει ανοιχτά για όλα. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη με τον Στέφανο Κασσελάκη να αναβάλει την εμφάνισή του στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή.

«Θα ερχόταν εδώ σήμερα ο Στέφανος Κασσελάκης. Ήταν δική του απόφαση να έρθει στην εκπομπή και δική του απόφαση να αναβληθεί. Εγώ του έστειλα μήνυμα, μιλήσαμε» τόνισε η Ανθή Βούλγαρη το πρωί της Δευτέρας.

«Σήμερα είχαμε κλείσει να του κάνουμε συνέντευξη. Είχαμε συμφωνήσει την επόμενη της κεντρικής επιτροπής να έρθει να τα πούμε όλα. Δυστυχώς ήθελε να το αναβάλει και αναβλήθηκε αυτή η συνέντευξη» συμπλήρωσε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος.

Η πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη πέρασε με 163 «υπέρ», 120 «κατά» και τρία λευκά. Σε σύνολο 286 μελών της ΚΕ οι 76 ψήφισαν τηλεφωνικά.

Προηγήθηκε ήττα του Στέφανου Κασσελάκη και επί της εισήγησής του να ψηφίσουν τα μέλη της ΚΕ με ονομαστική ψηφοφορία για πρόταση μομφής, κάτι που επίσης απέρριψε το Σώμα.

Η αναφορά του Στέφανου Κασσελάκη σε κουκουλοφόρους προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις κορυφαίων στελεχών του κόμματος. Η επόμενη μέρα βρίσκει το κόμμα της Αξιωματικής αντιπολίτευσης ξανά διχασμένο.

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version