Πέμπτη, 18 Ιουλ.
35oC Αθήνα

Στέφανος Κασσελάκης: «Υπάρχουν και όρια» – Η αντίδρασή του στο πρέσινγκ των δημοσιογράφων έξω από το γυμναστήριο

Στέφανος Κασσελάκης: «Υπάρχουν και όρια» – Η αντίδρασή του στο πρέσινγκ των δημοσιογράφων έξω από το γυμναστήριο

Ο Στέφανος Κασσελάκης, ο νικητής στον πρώτο γύρο των εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ, και ο σύντροφός του Τάιλερ Μακμπέθ πήγαν στο γυμναστήριο σήμερα (20.9.2023) το πρωί, όπου τους περίμεναν οι δημοσιογράφου. 

Οι δημοσιογράφοι άρχισαν να βομβαρδίζουμε με ερωτήσεις τον υποψήφιο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, με τον Στέφανο Κασσελάκη να τους λέει: «Είναι ιδιωτικός χώρος. Υπάρχουν μερικά όρια, με κάθε σεβασμό», όταν μπήκαν μέσα στον χώρο του γυμναστηρίου. 

Μάλιστα, το πρέσινγκ των δημοσιογράφων τον έκανε να σκοντάψει στον δρόμο, όπως μπορείτε να δείτε στα ακόλουθα πλάνα.

«Mη μη με βάζετε να τα πω τρεις φορές. Είναι η εταιρεία των παιδιών, σεβαστείτε τον μόχθο τους», προσέθεσε, όταν είδε ότι οι δημοσιογράφοι επέμεναν και τον ακολουθούσαν χωρίς σταματημό, ακόμα και μέσα στο γυμναστήριο. 

«Με κάθε σεβασμό, καλύψτε λίγο το ρεπορτάζ από την Καρδίτσα, την Μεταμόρφωση και τον Παλαμά και αφήστε τα χιλιόμετρα που τρέχω εγώ», τους είπε, όταν συνέχισαν να τον ρωτούν για τη γυμναστική που κάνει και τους  έδειξε την έξοδο. 

«Είδες; Είσαι και ποιητής», απάντησε σε δημοσιογράφο που τον ρώτησε εάν η πολιτική έχει πολλά… βάρη.

Δείτε τα δυο βίντεο με τα σχετικά πλάνα: 

Η τελευταία ερώτηση προς τον Στέφανο Κασσελάκη ήταν σχετικά με το βίντεο της Έφης Αχτσιόγλου, με τον ίδιο να μην απαντά και να αρκείται στο «καλημέρα να έχετε».

Media Τελευταίες ειδήσεις