Media

Στέφανος Κωνσταντινίδης: Αποφασίσαμε να μείνουμε στην Πάτρα μόνιμα, τώρα κλείνουμε 4 χρόνια

“Εγώ λείπω από Δευτέρα έως Πέμπτη και η Μαρία είναι μόνη της με τα παιδιά. Όταν πηγαίνω την Παρασκευή όμως τα κάνω όλα εγώ” ανέφερε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης μίλησε στην εκπομπή Ελένη και στον Κωνσταντίνο Αρκά για την απόφαση που πήραν τα τελευταία χρόνια με την οικογένειά του να ζήσουν στην Πάτρα και τον χρόνο που μοιράζει ο ίδιος ανάμεσα στην αχαϊκή πρωτεύουσα και στην Αθήνα λόγω δουλειάς.

«Με το που ήρθε η καραντίνα φύγαμε από το Παλαιό Φάληρο και πήγαμε στην Πάτρα. Αποφασίσαμε να μείνουμε μόνιμα εκεί και τώρα κλείνουμε 4 χρόνια. Εγώ λείπω από Δευτέρα έως Πέμπτη και η Μαρία είναι μόνη της με τα παιδιά. Όταν πηγαίνω την Παρασκευή όμως τα κάνω όλα εγώ», εξομολογείται ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

 

«Τα πρώτα χρόνια με τον ερχομό των παιδιών είναι δύσκολα για το ζευγάρι. Μετά τα 5 χρόνια έχεις τον χρόνο να μπορείς με τη γυναίκα σου να είσαι σε πολύ καλύτερη φάση, να συζητάς καλύτερα», είπε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Media: Περισσότερα άρθρα
Ο Φώτης Σεργολόπουλος απειλεί με μήνυση τον Αντώνη Πρέκα
«Καταδικάζω απερίφραστα τη διασπορά ατεκμηρίωτων και συκοφαντικών υπαινιγμών εις βάρος μου και επιφυλάσσομαι για την άρση της προσβολής, την αποκατάσταση της αλήθειας και την ικανοποίηση της ηθικής μου βλάβης», γράφει ο Φώτης Σεργουλόπουλος
Ο Φώτης Σεργουλόπουλος