Site icon NewsIT

Στέφανος Κωνσταντινίδης: «Η Κατερίνα Καινούργιου είναι στην καλύτερή της φάση»

28.08.2024 | 18:05
Στέφανος Κωνσταντινίδης: «Η Κατερίνα Καινούργιου είναι στην καλύτερή της φάση»

«Όταν επιστρέφεις στον πρωταθλητή, δεν είναι πισωγύρισμα», λέει ο Στέφανος Κωνσταντινίδης για την επιστροφή του στη «Super Κατερίνα» αλλά αναφέρθηκε και στη συνεργάτιδά του, Κατερίνα Καινούργιου.

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Summer’s Cool» και την Κωνσταντίνα Γκρόσι. Ο δημοσιογράφος μίλησε για την επιστροφή του από τη νέα σεζόν στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

«Είμαστε όλοι πανέτοιμοι για τη νέα σεζόν. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι σε μια ομάδα που είναι καταδικασμένη να κάνει πρωταθλητισμό. Φέτος θα έχουμε 220 ντέρμπι, με στόχο να περνούν οι τηλεθεατές καλά με εμάς και να εμπιστεύονται εμάς. Η Κατερίνα είναι στην καλύτερή της φάση.

Γνωριζόμαστε όλοι πολύ καλά μεταξύ μας, οπότε δεν θέλουμε χρόνο προσαρμογής, πάμε κατευθείαν. Όταν επιστρέφεις στον πρωταθλητή, δεν είναι πισωγύρισμα. Αν δεν ακουστούν αρνητικά σχόλια για την εκπομπή, τότε θα έχει περάσει και δεν θα έχει ακουμπήσει», είπε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Κλείνοντας, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης είπε για την Χρίσλα Γεωργακοπούλου: «Είναι πολύ καλή συνάδελφος και σε αυτή τη δουλειά κανείς καλός δεν χάνεται».

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version