Media

Στέλλα Κονιτοπούλου: Μου έκαναν πρόταση για το Playboy, κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό

“Ποτέ δεν ήθελα να ρίξω κάποιον, αλλά ούτε να ρίξει ο άλλος εμένα. Περνούσε το δικό μου” ανέφερε η Στέλλα Κονιτοπούλου.

Η Στέλλα Κονιτοπούλου μίλησε στο Breakfast@star και στον Κωνσταντίνο Μίχο για την απαίτηση που είχε τραγουδίστρια σε συνεργασία τους και την απίστευτη πρόταση που είχε δεχθεί για φωτογράφιση. 

“Μου είχε γίνει πρόταση από μαγαζί, που συμμετείχε η πρώτη τραγουδίστρια για να πάω ολόκληρη σεζόν τον χειμώνα.

Είπε ότι θα έρθει στο σχήμα η κυρία Κονιτοπούλου, αλλά θα ντυθεί με παραδοσιακή στολή. Τρελάθηκα τελείως.

Θεωρώ ότι η μαρκίζα πρέπει να μπει με τέτοιο στυλ στην μακέτα επάνω, που να μην προσβάλει τον άλλον καλλιτέχνη που να είναι 30 χρόνια στην δουλειά, αλλά εγώ ήμουν λίγο ακραία.

Ποτέ δεν ήθελα να ρίξω κάποιον, αλλά ούτε να ρίξει ο άλλος εμένα. Περνούσε το δικό μου” ανέφερε η Στέλλα Κονιτοπούλου.

“Ήταν κάποια εποχή που είχαν φωτογραφηθεί τραγουδίστριες στο Palyboy, οι οποίες ήταν έντεχνες και λαϊκές. Έγινε πρόταση σε εμένα. Δεν έφτασα σε αυτό το σημείο για λεφτά. Την ώρα που μου το είπαν κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό. Λέω είναι δυνατόν;” απόρησε η Στέλλα Κονιτοπούλου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Media: Περισσότερα άρθρα
Ο Φώτης Σεργολόπουλος απειλεί με μήνυση τον Αντώνη Πρέκα
«Καταδικάζω απερίφραστα τη διασπορά ατεκμηρίωτων και συκοφαντικών υπαινιγμών εις βάρος μου και επιφυλάσσομαι για την άρση της προσβολής, την αποκατάσταση της αλήθειας και την ικανοποίηση της ηθικής μου βλάβης», γράφει ο Φώτης Σεργουλόπουλος
Ο Φώτης Σεργουλόπουλος