Σάββατο, 5 Οκτ.
23oC Αθήνα

Στέλνουν το «Πρωινό mou» σε κτήμα με άλλους τεχνικούς

Στέλνουν το «Πρωινό mou» σε κτήμα με άλλους τεχνικούς

Μπορεί οι τεχνικοί να κατέβασαν τις κάμερες λόγω στάσης πληρωμών από την εταιρεία παραγωγής, αλλά το MEGA έστειλε το «Πρωινό mou» σε κτήμα για να βγει στον αέρα με άλλους τεχνικούς.

Το κανάλι της Μεσογείων άλλωστε, αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα και τα όσα συμβαίνουν στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή ήταν το κερασάκι στην τούρτα! Το MEGA είχε προγραμματίσει η εκπομπή να έριχνε τίτλους τέλους για τη φετινή σεζόν στις 14 Ιουνίου, αλλά με τις απεργίες που είχαν γίνει στα ΜΜΕ δεν μπόρεσαν να είναι εντάξει απέναντι στους χορηγούς κι έτσι αποφάσισαν να ρίξουν τίτλους τέλους την Παρασκευή 28 Ιουνίου ώστε να καλύψουν τις υποχρεώσεις τους.

Η χθεσινή απεργία λοιπόν των απλήρωτων τεχνικών τους δημιούργησε πρόσθετο πονοκέφαλο και μη γνωρίζοντας αν η εταιρεία παραγωγής θα καλύψει τις υποχρεώσεις της στους εργαζόμενους ώστε να βγει κανονικά σήμερα η εκπομπή, τα στελέχη του σταθμού αποφάσισαν η εκπομπή να βγει από ένα κτήμα, όπως και όπου έχει βγει παλαιότερα.

Το ερώτημα βέβαια είναι τι θα γίνει τις επόμενες ημέρες και αν ο Γιώργος Λιάγκας με τη Φαίη Σκορδά αποχαιρετήσουν από εκεί τους τηλεθεατές, κάτι που θα σημαίνει ότι οι τεχνικοί της εκπομπής θα παραμένουν απλήρωτοι.

Πάντως, αξίζει να αναφέρω ότι αυτό που ακούγεται πολύ έντονα είναι ότι οι απλήρωτοι τεχνικοί έχουν στα χέρια τους χαρτί που αποδεικνύει ότι πριν από ένα μήνα η εταιρεία παραγωγής εισέπραξε από το MEGA ένα αρκετά μεγάλο ποσό, αλλά παρόλα αυτά δεν πλήρωσε τους εργαζόμενους. Κι αυτό φαίνεται ότι ήταν και η σταγόνα στο ποτήρι των εργαζομένων με αποτέλεσμα να αποφασίσουν να κατεβάσουν κάμερες. Τέλος αξίζει να σημειώσω ότι μέχρι αυτή τη στιγμή οι υπεύθυνοι της εταιρείας παραγωγής δεν έχουν δώσει καμία διευκρίνιση προς τους εργαζόμενους για το αν και πότε θα εισπράξουν τα δεδουλευμένα τους, ενώ από το κανάλι της Μεσογείων, για πολύ… δικούς τους λόγους… ποιούν τη νύσσα! Αλλά για αυτά και άλλα πολλά, θα αναφερούμε σύντομα…

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε