Πέμπτη, 10 Οκτ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Στο… μικροσκόπιο το “Πρωινό” του Σεφερλή!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Με την είσοδό του στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη ο Μάρκος Σεφερλής προκάλεσε χαμόγελα ευχαρίστησης στο MEGA και… αναβρασμό στους απέναντι, στον ΑΝΤ1.

Τελικά όμως ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά με τους συνεργάτες τους κατάφεραν δουλεύοντας όχι μόνο να κερδίσουν ξανά την πρωτιά στους πίνακες τηλεθέασης, αλλά να προκαλέσουν καινούργιο πονοκέφαλο στα στελέχη του σταθμού της Μεσογείων που έβλεπαν τις τηλεθεάσεις της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής τους να διαγράφουν πτωτική πορεία.

Η επιλογή τους δε να βγάλουν στον αέρα μία ακόμα εκπομπή, βραδινή αυτή τη φορά, την «One Mark Show», αποδείχτηκε mega λάθος αφού όσο περνούσε ο καιρός τόσο έπεφταν και οι τηλεθεάσεις στην πρωινή εκπομπή τους, αποδεικνύοντας ότι… ουκ εν τω πολλώ (Σεφερλή) το ευ…!

Βέβαια αξίζει να σημειώσω ότι οι τηλεθεάσεις που σημειώνει η πρωινή εκπομπή του MEGA «Mega με μία» είναι υψηλές, έστω και αν δεν είναι οι υψηλότερες και χάνει στη μάχη της τηλεθέασης από την ανταγωνιστική εκπομπή. Με τον… πονοκέφαλο που προκαλούν οι τρέχουσες οικονομικές συνθήκες όμως και η πτώση της διαφημιστικής αγοράς τα στελέχη του MEGA έχουν βάλει στο… μικροσκόπιο την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή τους θέλοντας να διαπιστώσουν αν η επιλογή του συγκεκριμένου τηλεοπτικού προϊόντος είναι συμφέρουσα ή πρέπει να στραφούν σε άλλη οικονομικά χαμηλότερη παραγωγή. Μετά από τις αποτυχημένες προσπάθειες -τόσο με τον Πέτρο Κωστόπουλο όσο και με τον Μάρκο Σεφερλή- να «χτυπήσουν» στη μάχη της τηλεθέασης το ζευγάρι του ΑΝΤ1, στο κανάλι της Μεσογείων αναζητούν άλλες λύσεις που θα τους φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα διαφήμισης αλλά με χαμηλότερο κόστος.

Έτσι δεν αποκλείεται την επόμενη σεζόν να αλλάξει εντελώς μορφή η πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή τους και μάλιστα να δημιουργήσουν και μία ακόμα καθημερινή εκπομπή που θα τους επιτρέπει το μοίρασμα της «τοποθέτησης προϊόντων».

Βέβαια οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν όταν θα ξέρουν ποιο είναι το οικονομικό πακέτο της επόμενης σεζόν ώστε γνωρίζοντας τι χρήματα υπάρχουν στο ταμείο του MEGA να πάρουν και τις αποφάσεις για το πού και σε ποιους θα τα διαθέσουν…! Θεωρείται σίγουρο όμως ότι η μορφή της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής τους δεν θα είναι η ίδια με τη φετινή, ενώ το ερώτημα είναι τι θα κάνει και αν θα δεχτεί ο Μάρκος Σεφερλής να την υπηρετήσει…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε