Site icon NewsIT

Στον ALPHA ανοίγουν… περτικαλάδες!

07.07.2014 | 10:17
Στον ALPHA ανοίγουν… περτικαλάδες!

Τέλος σεζόν και στα τηλεοπτικά κανάλια κάνουν τον απολογισμό της χρονιάς, για να μπορέσουν έτσι να αποφασίσουν για το τι θα κάνουν την επόμενη χρονιά.

Ιδιαίτερα ευχαριστημένοι από την πορεία στους πίνακες τηλεθέασης εμφανίζονται στον ALPHA. Και μπορεί σε προηγούμενες εποχές να άνοιγαν… σαμπάνιες, αλλά λόγω οικονομικής κρίσης πίνουν… περτικαλάδες για να γιορτάσουν την επιτυχία στους πίνακες τηλεθέασης, αφού τη φετινή σεζόν σημείωσαν στο δυναμικό κοινό τις υψηλότερες επιδόσεις που έχουν σημειώσει ποτέ.

Αξιοσημείωτο επίσης είναι ότι αν κι ο ALPHA δεν δραστηριοποιείται έντονα στην εγχώρια παραγωγή μυθοπλασίας, εντούτοις κατάφερε με τη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» να κερδίσει τους τηλεθεατές σημειώνοντας υψηλές τηλεθεάσεις.

Πιο αναλυτικά, αξίζει να αναφέρω ότι στο διάστημα από 1η Οκτωβρίου 2013 έως και 30 Ιουνίου 2014, ο ALPHA κατέγραψε μέσο όρο 16% στο γενικό σύνολο σημειώνοντας άνοδο 2,4 ποσοστιαίων μονάδων, σε σχέση με πέρυσι, ενώ στο prime time κατέγραψε μέσο όρο 17,8% σημειώνοντας άνοδο 4,2 ποσοστιαίων μονάδων. Όσον αφορά το δυναμικό κοινό κατέγραψε μέσο όρο τηλεθέασης 16% σημειώνοντας άνοδο 1,2 ποσοστιαίων μονάδων, σε σχέση με πέρυσι, ενώ στο prime time κατέγραψε μέσο όρο 17,3% σημειώνοντας άνοδο 3,1 ποσοστιαίων μονάδων.

Μετά τον απολογισμό λοιπόν στον ALPHA θα συνεχίσουν και την επόμενη σεζόν να βγάζουν στον αέρα εκπομπές που σημείωσαν υψηλά νούμερα τηλεθέασης, αλλά σκοπεύουν να δραστηριοποιηθούν περισσότερο και στην παραγωγή εγχώριας μυθοπλασίας.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version