Site icon NewsIT

Survivor Αποχώρηση: Το ειρωνικό ύφος του Κώστα Αναγνωστόπουλου στον Ορέστη Τσανγκ – Έκλεισε το μάτι στους Διάσημους! [vid]

04.05.2017 | 11:07
Survivor Αποχώρηση: Το ειρωνικό ύφος του Κώστα Αναγνωστόπουλου στον Ορέστη Τσανγκ – Έκλεισε το μάτι στους Διάσημους! [vid]

Ο Ορέστης Τσανγκ ήταν αυτός που αποχώρησε χθες το βράδυ από το Survivor. Δείτε τη χαρά που πήρε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος και το νεύμα του στους διάσημους μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης.

Μια αποχώρηση Μαχητή είχαμε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor. Ο Ορέστης Τσανγκ ήταν ο παίκτης που επέλεξε το κοινό να αποχωρήσει, ενώ Ελισάβετ και Σπαλιάρας παρέμειναν στο παιχνίδι.

«Θα ήθελα πολύ να συνεχίσω αυτό το όμορφο ταξίδι σε αυτό το παιχνίδι, αλλά δυστυχώς για μένα τελειώνει εδώ. Εύχομαι στην ομάδα να είναι δυνατή, έχω πάρει πολλά πράγματα μέσα από την ομάδα των Μαχητών και θα ήθελα να συνεχίσω να είμαι σε αυτή την ομάδα γιατί έχω αποκτήσει και πολύ καλούς φίλους», είπε μεταξύ άλλων ο Ορέστης Τσανγκ, ενώ στη συνέχεια έκανε παράφραση στίχων από την Ιθάκη του Καβάφη.

Την ώρα, που έλεγε ο Ορέστης Τσανγκ, τα τελευταία του λόγια πριν αποχωρήσει από το συμβούλιο του νησιού, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, βλέπουμε ότι έχει ένα μειδίαμα και στρέφει το βλέμμα του προς τους Διάσημους κλείνοντάς τους το μάτι. Μάλιστα, όταν ο Τσανγκ αποχωρεί, αγκαλιάζονται με τον μισθοφόρο σαν να μην συμβαίνει τίποτα μεταξύ τους και η ειρωνική διάθεσή του Αναγνωστόπουλου δείχνει πολλά…

Σε συνδυασμό με την επιλογή του να περνάει πολύ ώρα με την ομάδα των Διασήμων, και έχοντας πάντα στο πλευρό του τις συμπαίκτριές του, Σάρα και Ελισάβετ, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος – που υπενθυμίζουμε ότι ήταν αυτός που λόγω της ασυλίας του έθεσε υποψήφιο τον Τσανγκ – φαίνεται ότι έχει σκοπό να ανατινάξει την κλίκα των Μαχητών που αποτελείται πια από τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Οι τελευταίοι μάλιστα διαφωνούν με την επιθυμία του Κώστα Αναγνωστόπουλου να πηγαίνει συχνά στο “στρατόπεδο” των Διασήμων κάτι το οποίο σχολίαζαν και στην παραλία μαζί με τον Τσανγκ.

Άλλωστε, ο μισθοφόρος λίγο νωρίτερα δήλωσε στις κάμερες του Survivor: «Δεν νομίζω κάποιος να έχει πρόβλημα που πηγαίνω δίπλα. Το είχα πει, άλλωστε, και στο συμβούλιο ότι αν έχει κάποιος πρόβλημα μπορεί να μου το πει, να το ξέρουμε. Βέβαια, δεν μπορώ να κάνω κάτι γι’ αυτό. Αν εμένα ο εαυτός μου μου λέει ότι πρέπει να πάω να μιλήσω με τους αντιπάλους, με τους γείτονες δηλαδή, θα πάω. Δεν μπορεί κάποιος να μου το απαγορεύσει. Αυτός είμαι, σε όποιον αρέσω και τι να κάνουμε, αυτά έχει η ζωή».

Ο Ορέστης απεδείχθη ο πιο αδύναμος κρίκος και μάλλον δεν το περίμενε ούτε αυτός ότι θα έφευγε. Μόλις ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα έμεινε ακίνητος και στωικός. Σε αυτό το σημείο μάλιστα θύμισε πολύ στο κοινό, την αντίδραση του Στέλιου Χανταμπάκη που ήταν σχεδόν η ίδια αφού δεν πίστευε αυτό που άκουσε από το στόμα του Σάκη Τανιμανίδη.

Πάντως, η διαίσθηση του Μάριου ήταν λανθασμένη, αφού πίστευε ότι λιγότερες πιθανότητες να μείνει είχε ο Γιάννης Σπαλιάρας και μάλιστα είχε εκφράσει ανοιχτά την επιθυμία του να μείνει ο Ορέστης Τσανγκ που τελευταία είχαν έρθει αρκετά κοντά. Για άλλη μια φορά, ο Σπαλιάρας βγήκε νικητής από τις προκλήσεις, που Διάσημοι και Μαχητές δεν τον θέλουν τόσο στην ομάδα τους, ενώ η Ελισάβετ κατάφερε πάλι να εξολοθρεύσει τους αντιπάλους της και να παραμείνει στο νησί ύστερα από τόσες υποψηφιότητες για αποχώρηση.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version