Site icon NewsIT

Survivor: Δολοφονικό βλέμμα Σπαλιάρα στο τρολάρισμα των διασήμων

14.06.2017 | 19:00
Survivor: Δολοφονικό βλέμμα Σπαλιάρα στο τρολάρισμα των διασήμων

Άλλος κέρδισε και άλλος πανηγύρισε στο χθεσινό Survivor. Ο Γιάννης Σπαλιάρας μπερδεύτηκε και οι Διάσημοι βρήκαν αφορμή να τον τρολάρουν!

Παρά το αδιάφορο σχετικά επεισόδιο του Survivor που παρακολούθησε χθες το κοινό, η αναμέτρηση εξελίχθηκε για άλλη μια φορά σε ντέρμπι, με τις δύο ομάδες να έρχονται στους περισσότερους γύρους ισόπαλες. Επική στιγμή τότε που οι Διάσημοι “πείραξαν” τον Γιάννη Σπαλιάρα…

Το χθεσινό αγώνισμα του Survivor απαιτούσε ταχύτητα, ισορροπία και ευστοχία. Εκεί, άλλωστε κρίνονται πάντα όλα. Αναλυτικά, οι παίκτες ενώ προσπαθούσαν να αποφύγουν εμπόδια, έπρεπε να κρατούν στα χέρια τους μια βάση με ένα μπαλάκι και σε όλη τη διαδρομή καλούνταν να μην τους πέσει. Ο τελικός στόχος ήταν να πετύχουν δύο βολές μέσα από δύο τρύπες.

Κώστας Αναγνωστόπουλος και Κωνσταντίνος Βασάλος ήταν οι παίκτες που δεν έπαιξαν από την ομάδα των Μαχητών, λόγω της αριθμητικής τους υπεροχής. Αγχωμένοι ήταν στο ματς, τόσο οι Διάσημοι όσο και οι Μαχητές. Οι παίκτες των δύο ομάδων έκαναν συχνά λάθη. Από αλλού έπρεπε να περάσουν, από αλλού πέρναγαν, βολές νόμιζαν ότι είχαν πετύχει… και βολές δεν πέτυχαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Σε φόρμα όμως ήταν χθες ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο οποίος κατάφερε για ακόμη μία φορά να κερδίσει τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Το γνωστό μοντέλο το πανηγύρισε πάλι έντονα με την ομάδα του, ενώ ο Ντάνος επέστρεψε στον πάγκο με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να χαμογελά ειρωνικά.

Στην κούρσα του Σπαλιάρα με τον Χρανιώτη και οι δύο ήταν πολύ κοντά, αλλά ο ηθοποιός πέτυχε τις βολές ένα δευτερόλεπτο πριν τον Διάσημο… Μαχητή. Εκείνος πανηγύρισε αλλά δεν κατάλαβε ότι νικητής ήταν ο Χρανιώτης. Οι Διάσημοι άρχισαν να γελάνε και να φωνάζουν το όνομά του, έτσι ο Σπαλιάρας “τα πήρε στο κρανίο”. “Αδερφέ μη χάνεις το χιούμορ σου”, φώναξε ο Γιώργος Χρανιώτης και η ένταση κόπασε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα με την αντίδραση του Σπαλιάρα και το… δολοφονικό βλέμμα του, από το χθεσινό Survivor:

Διαβάστε επίσης:

Survivor τρέιλερ: Ο ξαφνικός θάνατος “ξαναχτυπά”! [vid]

Οι δύο αποχωρήσεις του Survivor που θα δει σύντομα το κοινό [vid]

Survivor: Ποιοι παίκτες πάνε τελικό

Οι 5 στιγμές που δεν θα ξεχάσεις ποτέ στο Survivor!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version