Πέμπτη, 4 Ιουλ.
27oC Αθήνα

Survivor: Η απόλυτη ανατροπή στις “κλίκες” [vid]

Survivor: Η απόλυτη ανατροπή στις “κλίκες” [vid]

Φαίνεται πως όσο περνάει ο καιρός και λιγοστεύουν οι παίκτες τόσο αυξάνονται και οι κινήσεις στρατηγικής στους παίκτες του Survivor.

Πριν από το τροχαίο και την αποχώρηση της Ειρήνης Κολιδά, στο περασμένο Συμβούλιο του Νησιού του Survivor βλέπαμε τον Ορέστη Τσανγκ να μιλάει για δύο ομάδες μέσα στην ομάδα των μαχητών. Μετά το τροχαίο οι ισορροπίες αλλάζουν σε μια μάλιστα στιγμή που οι 4 υποψήφιοι προς αποχώρηση παραμένουν στο παιχνίδι και θα υποδεχθούν παίκτες από την ομάδα των διασήμων.

Από την αρχή ο Κώστας βρισκόταν πιο κοντά με την Ελισάβετ, τη Σάρα και την Ειρήνη και στο άλλο μέτωπο βρίσκονταν ο Πάνος, ο Ορέστης, ο Κωνσταντίνος και ο Μάριος, αλλά τα πράγματα φάνηκε να αλλάζουν με το πέρασμα του χρόνου. Ο Ορέστης είχε αποκαλύψει πως ενώ τα αγόρια συμφωνούν μαζί του για το γεγονός πως δεν θα έπρεπε να χασκογελάνε τα κορίτσια μετά τις ήττες, κανένας δεν τον στήριξε ανοιχτά μπροστά στους συμπαίκτες τους.

Ο Πάνος και ο Κωνσταντίνος είχαν κάνει “άνοιγμα” στην παρέα του Κώστα, της Ελισάβετ, της Ειρήνης και της Σάρας. Οι δύο παίκτες είχαν συμφωνήσει με την Ειρήνη Κολιδά πριν από την αποχώρησή της πως ο Ορέστης είναι αδύναμος παίκτης! Όλα πλέον είναι ανοιχτά, καθώς η αποχώρηση της Ειρήνης Κολιδά μετά τον τραυματισμό της και ο χρόνος που χρειάζεται μέχρι να αναρρώσει ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης θα δημιουργήσουν νέα δεδομένα στις δύο ομάδες του Survivor.

 

“Θεωρώ πως ο Πάνος και ο Τσανγκ έχουν κάποια στρατηγική. Ο Πάνος δείχνει περισσότερη κινητικότητα στην παραλία, να λέει στα παιδιά να φτιάξουν πράγματα. Είναι μια καλή μέθοδος. Εγώ προτιμώ να είμαι ο εαυτός μου από την αρχή ως το τέλος”, σχολίαζε ο Κώστας. “Πιστεύω ότι είναι το πιο αδύναμο αγόρι της ομάδας μας”, τόνιζε η Ειρήνη, κάτι με το οποίο είχαν συμφωνήσει Πάνος και Κωνσταντίνος.

“Πιστεύω ότι ο Πάνος, η Ειρήνη και η Ελισάβετ έχουν έρθει πιο κοντά με το Συμβούλιο. Δεν τους πειράζουν αυτά που έγιναν. Εμένα με πειράζει όσον αφορά την ομαδικότητα που έχουν. Ούτε ξέρω για ποιον λόγο το κάνουν. Θεωρώ ότι η σχέση μου με τον Πάνο δεν έχει αλλάξει. Μπορεί να μη μιλάμε τώρα τελευταία γιατί περνάω καλύτερα όταν είμαι μόνος μου και σκέφτομαι όλα τα πράγματα που έχουν γίνει στη ζωή μου μέσα και έξω από το παιχνίδι, οπότε ο καθένας διαλέγει. Ο καθένας κρίνεται και θα φανούν όλα εκ του αποτελέσματος”, σχολίαζε ο Ορέστης Τσανγκ πριν το τροχαίο που έρχεται να αλλάξει το τοπίο.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε