Παρασκευή, 27 Σεπτ.
25oC Αθήνα

Survivor: Η συζήτηση Σάρας – Ελισάβετ που δεν έδειξαν οι κάμερες [vid]

Survivor: Η συζήτηση Σάρας – Ελισάβετ που δεν έδειξαν οι κάμερες [vid]

Μετά την αποχώρησή της από το Survivor η Σάρα Εσκενάζη μίλησε για όλους και για όλα, αποκαλύπτοντας και συζητήσεις που δεν είδαμε ποτέ.

Μιλώντας για το Survivor, η Σάρα Εσκενάζη αποκάλυψε μια συζήτηση που είχε με την Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου που δεν έδειξαν ποτέ οι κάμερες. “Πίστευα πως θα κάτσω στο παιχνίδι περίπου ένα μήνα. Εμένα δεν με είχανε ψηφίσει ποτέ για προτεινόμενη και καθόμουν στην παραλία μάλιστα με την Ελισάβετ κι της έλεγα λες να είμαι ακόμα μέσα επειδή ποτέ δεν με έχει θέσει σε υποψηφιότητα και να μην με θέλουν έξω; και μου έλεγε τι είναι αυτά που λες”, ανέφερε χαρακτηριστικά στην εκπομπή Survivor Panorama.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

“Έχω μεγαλώσει σε μια δεμένη οικογένεια οπότε δεν έχω μάθει να βλέπω τα πράγματα απαισιόδοξα. Πάντα και η οικογένειά μου ότι γινόταν προσπαθούσαμε να το αντιμετωπίσουμε θετικά, με χαμόγελο, με όσο μπορούμε χαρά γιατί υπάρχουν και δύσκολες καταστάσεις τις οποίες τις ζεις εκείνη τη στιγμή αλλά πρέπει να τις ζήσεις και να τις αφήσεις πίσω γιατί έτσι είναι η ζωή οπότε πρέπει να τα δεις θετικά τα πράγματα. Έτσι τα βλέπαμε στην οικογένειά μου και μου έχει μείνει, μου το έχουν περάσει. Τους ευχαριστώ για όσα μου έχουν χαρίσει. Έχω ένα διαμάντι μέσα μου και είναι η οικογένειά μου και το κρατάω και προχωράω με αυτό”, σημείωσε η Σάρα Εσκενάζη.

Χωρίς οι παίκτες να γνωρίζουν τι ακριβώς συμβαίνει πίσω στην Ελλάδα με το Survivor, η Σάρα Εσκενάζη αναρωτιόταν ποια είναι η γνώμη του κοινού για εκείνη, καθώς για πολύ καιρό δεν είχε βγει προτεινόμενη για αποχώρηση. Και τώρα πλέον δεν μπορεί να πιστέψει την αγάπη του κόσμου με την επιστροφή της από τον Άγιο Δομίνικο και το Survivor.

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Ο “ναυαγός” Ντάνος και το αυτοκίνητο στα χέρια του Βασάλου [vids]

Tρέιλερ Survivor: Μετά το αυτοκίνητο, ταξίδι στην Κούβα!

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Το Πάντειο, το pole dancing και το Survivor

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε