Site icon NewsIT

Survivor: Έκαναν έρωτα! “Σταθερό το ένα πρόσωπο, τα άλλα αλλάζουν” [vid]

12.05.2017 | 14:43
Survivor: Έκαναν έρωτα! “Σταθερό το ένα πρόσωπο, τα άλλα αλλάζουν” [vid]

Ενώ όσοι βρίσκονταν στον Άγιο Δομίνικο θα ήθελαν όσα γίνονται εκεί να μείνουν και εκεί, οι αποκαλύψεις δεν έχουν τέλος για το Survivor. Τελικά υπάρχουν παίκτες που δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τις ορμές τους παρά τις δύσκολες συνθήκες του ριάλιτι επιβίωσης!

“Έμαθα ότι έχει γίνει σεξ και το ένα πρόσωπο παραμένει σταθερό. Ο κόσμος είναι πολύ έξυπνος, μπορεί να καταλάβει. Πάμε όλοι εμείς σε ένα ριάλιτι, δεν θα καταλάβει ο κόσμος ποιος έχει κάνει σεξ; Φαίνεται ποιος και ποια το κουνάει περισσότερο! Δεν το έχει τραβήξει η κάμερα γιατί έλεγαν ότι έφευγαν στο βουνό και χανόντουσαν για ώρες. Παραμένει σταθερό το ένα πρόσωπο, τα άλλα αλλάζουν! Κάποια κοπέλα το έμαθε αυτό ότι γίνεται και πήγε και το είπε σε άλλον” αποκάλυψε η Σάσα Σταμάτη στο Πρωινό επικαλούμενη έγκυρη πηγή για τα όσα έχουν συμβεί στο Survivor.

Αυτή η αποκάλυψη της Σάσας Σταμάτη προκάλεσε πανικό στο πάνελ της πρωινής εκπομπής, καθώς όλοι προσπαθούσαν να μαντέψουν τα τέσσερα πρόσωπα που βρέθηκαν πιο κοντά στο Survivor. Φαίνεται πάντως πως σε αυτό ακριβώς αναφερόταν και η Ειρήνη Παπαδοπούλου που δήλωσε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου πως δεν έχουμε δει τα καλύτερα στο Survivor και πως αν τα βλέπαμε τα κοντέρ τηλεθέασης θα άγγιζαν το 90%!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version