Site icon NewsIT

Survivor: Νέα σκληρή μάχη στο σημερινό επεισόδιο

16.05.2017 | 10:19
Survivor: Νέα σκληρή μάχη στο σημερινό επεισόδιο

Survivor για γερά νεύρα. Εντάσεις, σκληρές αναμετρήσεις και βαριές κουβέντες στο Συμβούλιο του Νησιού.

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor για τη μάχη της ασυλίας, οι Διάσημοι έκαναν περίπατο, καθώς πήραν τη νίκη απέναντι στους Μαχητές με 10-3. Ο αγώνας ήταν παράσταση για έναν ρόλο, μιάς και οι Διάσημοι πήραν από την αρχή κεφάλι στο σκορ και έφτασαν εύκολα στην κατάκτηση του επάθλου ασυλίας.

Στον πρόσφατο καβγά μεταξύ των δύο ομάδων του Survivor, ο Κοκκινάκης είχε χαρακτηρίσει ανήθικο τον Σπαλιάρα. Από τότε, το γνωστό μοντέλο μιλάει συνέχεια κατά του πρώην αθλητή κι έχει αναφέρει αρκετές φορές πως εκτός από φαγητό μαγειρεύει και ψηφοφορίες.

«Δεν δέχομαι ειδικά από τον Κώστα το ότι δεν τηρώ τα fair play και προσβάλλω, που είχαμε δει δύο ψηφοφορίες πριν, φοβούμενος να κοντραριστεί με τον Αγγελόπουλο αυτός και η Λάουρα, ενώ ήξερε ότι ο Χρανιώτης θα ψηφίσει τη Λάουρα από την ατομική ασυλία και ο Μπο τον Κώστα τον Κοκκινάκη.

Ο Αγγελόπουλος συνήθης ύποπτος από την κάλπη, δεν ήθελαν να κοντραριστούν με τον Αγγελόπουλο και αλληλοψήφιστηκαν με τη Λάουρα για να βγουν τέσσερις υποψήφιοι και να βγει και ο Λάμπρος Χούτος. Πράγμα που τελικά τους βγήκε», είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Σπαλιάρας, και άναψε φωτιές.

Οι πρόσφατες εντάσεις στο Survivor αναμένεται να έχουν και συνέχεια, καθώς όπως φαίνεται στο τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου, Κοκκινάκης και Σπαλιάρας συζητούν στην παραλία για τα όσα ειπώθηκαν στο συμβούλιο.

Δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου του Survivor.

Την ίδια στιγμή, η τρέλα του Survivor “χτύπησε” Πατρινούς φοιοτητές! Η παρέα του “Heropaides tv show” έφτιαξε ένα βίντεο που έχει λίγο από φοιτητικές εκλογές, πολύ survivor και ακόμα περισσότερο γέλιο…

Ο τίτλος του video “Survivor (2017): Φοιτητικές εκλογές/ Δεξιοί Vs Αριστεροί”. Tρολάρισμα και μάχες στην άμμο με κουκουνάρια να εκσφενδονίζονται (που να βρουν καρύδες) και παζλ με τα σήματα των κομμάτων. Δείτε ΕΔΩ το βίντεο.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version