Τρίτη, 23 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Survivor: Ο Σάκης, τα γενέθλια και το “φιλί” Βασάλου – Βαλαβάνη! [vids]

Survivor: Ο Σάκης, τα γενέθλια και το “φιλί” Βασάλου – Βαλαβάνη! [vids]

Είχε από όλα το χθεσινό επεισόδιο του Survivor! O Γιάννης Σπαλιάρας διασκέδασε τα γενέθλιά του μαζί με τους Μαχητές και τον Σάκη Ρουβά, ενώ ο Βασάλος με την Βαλαβάνη μέτρησαν τις θερμίδες του “φιλιού” τους!

Πάθος, αγωνιστικότητα, συγκίνηση και πολύ χορό είχε το χθεσινό επεισόδιο του Survivor. Ο Σάκης Ρουβάς έκανε το πέρασμά του από τον Άγιο Δομίνικο που θα μείνει αξέχαστο, τόσο στους παίκτες όσο και στο τηλεοπτικό κοινό. Μαχητές και Διάσημοι έκαναν το πρώτο βήμα για τη συμφιλίωσή τους και η συγκίνηση ήταν μεγάλη στο έπαθλο επικοινωνίας. Δείτε τι χάσατε…

Υπενθυμίζουμε ότι Μαχητές και Διάσημοι ήταν, από το προηγούμενο επεισόδιο του Survivor, σε κόντρα. Ο λόγος ήταν το πέναλτι που “έφαγε” ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Παρόλο που είχε φέρει τη νίκη στην ομάδα του και είχε κάνει πρώτος το 10 – 9 απέναντι στον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος παρατήρησε ότι δεν είχε ακολουθήσει πιστά τους κανόνες του αγωνίσματος και οι Μαχητές ζήτησαν επανάληψη του αγώνα.

Το γεγονός αυτό ενόχλησε τους Διάσημους αφού το ματς είχε κριθεί ήδη, όπως δήλωσαν, γιατί ο Ντάνος ήταν πολύ καλύτερος από τον Μάριο σε πολλά επίπεδα. Στην δεύτερη κούρσα όμως, ο “τρελός Κύπριος” ήταν εκείνος που κατάφερε να βάλει τις βολές πετυχημένα και τελικά, η ομάδα του, ήταν αυτή που απόλαυσε μια μέρα εκτός της παραλίας. Δείτε εδώ όλα τα νέα για το Survivor.

Το γλέντι με τους ντόπιους και οι δηλώσεις του Σάκη

Ο Σάκης Ρουβάς έφαγε, έγινε “σφάχτης της καρύδας” όπως ο Σπαλιάρας, έμαθε τα μυστικά των παικτών του Survivor και κοιμήθηκε μαζί τους στην παραλία. Εκεί, πήρε έστω μια μικρή γεύση από το πώς περνούν αυτούς τους 3 ολόκληρους μήνες Μαχητές και Διάσημοι. “Οι εμπειρίες που αποκόμισαν στο παιχνίδι, θα τους αλλάξει όλη τη ζωή” δήλωσε ο σταρ στις κάμερες ενώ τους αποχαιρέτησε θερμά και δήλωσε ότι τους ζηλεύει και θα ήθελε να κάτσει παραπάνω μαζί τους στην παραλία του Άγιου Δομίνικου.

Αμέσως μετά, οι Μαχητές απομακρύνθηκαν από την παραλία τους και βγήκαν στον… πολιτισμό. Έκατσαν όλοι μαζί σε ένα παραδοσιακό εστιατόριο και απόλαυσαν ένα χορταστικό γεύμα με κρέατα, πίτες και γλυκά. Η Σάρα μάλιστα το διασκέδασε και με το παραπάνω, αφού σηκώθηκε και χόρεψε μόνη της. Το highlight του γεύματος ήταν όμως, η έκπληξη που έκαναν στον Γιάννη Σπαλιάρα ο οποίος είχε τα γενέθλια του και “έκλεισε” τα 42 του χρόνια, πρώτη φορά μακριά από την Ελλάδα και τα αγαπημένα του πρόσωπα. Μουσικοί και τύμπανα περικύκλωσαν το γνωστό μοντέλο που συγκινήθηκε και φάνηκε ότι το χάρηκε πολύ, αφού οι Μαχητές είναι πλέον η “οικογένειά” του.

Λίγο αργότερα, εμφανίστηκε και πάλι ο Σάκης Ρουβάς που χάρη στη θετική του ενέργεια, ξεσήκωσε για τα καλά τους παίκτες αλλά και τους ντόπιους, με ξέφρενο χορό σε κεντρικό δρόμο του νησιού. Παίκτες και μη, μικροί και μεγάλοι αφέθηκαν στους παραδοσιακούς ρυθμούς και έγιναν όλοι μια μεγάλη παρέα. “Ήταν μια στιγμή που θα την θυμάμαι για πάντα στη ζωή μου” δήλωσε ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης στις κάμερες του Survivor, τη στιγμή που εκείνοι χαίρονταν το έπαθλο αλλά οι Διάσημοι ήταν μόνοι τους στην παραλία και έφτιαχναν το ταπεινό τους γεύμα.

Βέβαια οι Διάσημοι μπορεί να μείναμε πεινασμένοι, αλλά παρηγοριά τους ήταν η κιθάρα που τους άφησε ο Σάκης και σύνθεσαν αστεία τραγούδια για την ομάδα τους, προκειμένου να μην τα “βάψουν μαύρα” και η μέρα τους αύριο να ξεκινήσει με ανανεωμένη διάθεση. Άλλωστε, το σημερινό αγώνισμα ήταν αρκετά απαιτητικό και το έπαθλο καλύτερο από φαγητού, αφού επρόκειτο για έπαθλο επικοινωνίας…

Το απαιτητικό αγώνισμα και η ανατροπή στη νίκη

Μόλις μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο οι Διάσημοι και οι Μαχητές, ο Σάκης Τανιμανίδης τούς ρώτησε πώς είναι η σχέση τους μετά τις προηγούμενες λογομαχίες με αφορμή το πέναλτι. Η Σάρα Εσκενάζυ είπε ότι πιστεύει ότι συμφιλιώθηκαν και σιγά σιγά θα τα βρουν τελείως μεταξύ τους. Από την άλλη μεριά, όμως Μάριος και Ντάνος δεν φάνηκαν τόσο πρόθυμοι για αυτό. Ο Αγγελόπουλος “την είπε” στον Μάριο και αναφέρθηκε σε έναν αγώνα που νίκησε ο τελευταίος και είπε ειρωνικά “Καληνύχτα” στον Ντάνο. Ο Μάριος είπε ότι δεν το είπε προσωπικά σε αυτόν. Οι δύο παίκτες δεν τα βρήκαν αλλά δεν συνέχισαν την κόντρα για να τα δώσουν όλα στο αγώνισμα.

Αυτή τη φορά, το αγώνισμα ήταν διαφορετικό. Δεν απαιτούσε ταχύτητα ούτε ευλυγισία αλλά δύναμη και ευστοχία. Οι παίκτες καλούνταν να σέρνουν κιβώτια στην άμμο, να τα περάσουν από ειδικές κατασκευές μέχρι να φτάσουν στον τελικό στόχο, ένα μπόουλινγκ με ξύλινες κορίνες. Οι δύο ομάδες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και κατέθεσαν την ψυχή τους για να κερδίσουν το έπαθλο που έχουν πιο πολύ ανάγκη. Αν τους λείπει κάτι αυτή τη στιγμή, δεν είναι το φαγητό ούτε η ασυλία που την είχαν δεδομένη για αυτήν την εβδομάδα, αλλά η επαφή με πρόσωπα από το οικείο περιβάλλον τους.

Μέχρι το 4 – 4 οι δύο ομάδες πήγαιναν μαζί. Ύστερα, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Κωνσταντίνος Βασάλος, Γιάννης Σπαλιάρας υπερίσχυσαν απέναντι του Μπο, του Κώστα Κοκκινάκη και του Γιώργου Αγγελόπουλου, κάνοντας το σκορ 8 – 4 υπέρ τους. Την ανατροπή όμως έκαναν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ο Γιώργος Χρανιώτης και ο Κώστας Κοκκινάκης που μείωσαν το σκορ σε 8 – 7. Ύστερα το παιχνίδι έγινε ισόπαλο χάρη στην πετυχημένη κούρσα του Ντάνου που στο δευτερόλεπτο κέρδισε τον Βασάλο.

Η βροχή έκανε ακόμα πιο δύσκολη την κούρσα των παικτών του Survivor. Αυτή όμως από τα δύο κορίτσια που τα κατάφερε, είναι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος από τον ενθουσιασμό του έσπευσε αμέσως να την συγχαρεί δίνοντας μια κλωτσιά στο… μπούτι της αθλητικογράφου. Και ο ενθουσιασμός ήταν ακόμη μεγαλύτερος όταν ο Κώστας Κοκκινάκης χάρισε στην ομάδα του το 10 – 8, παρόλο που ο Μάριος δήλωνε ότι θα παλέψει απέναντί του και ότι “το ‘έχει”. Η ομάδα των Μαχητών στάθηκε άτυχη και οι Διάσημοι με 6 σερί νίκες χάρηκαν το έπαθλο.

Το πολυπόθητο έπαθλο και το παιχνίδι ερωτήσεων

Το έπαθλο έδωσε τη δυνατότητα στους παίκτες να ανταλλάξουν μηνύματα με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Οι παίκτες έμαθαν τα νέα των φίλων τους και η ψυχολογία τους ανέβηκε. Σε ένα μήνυμα του, ο Γιώργος Χρανιώτης αποκαλύπτει στον φίλο του ότι κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού έχασε 17 ολόκληρα κιλά. Όπως και σε κάθε άλλο έπαθλο επικοινωνίας, έτσι και σε αυτό οι νικητές προμηθεύτηκαν επίσης και ένα κιλό φακές και ρύζι.

Τα έπαθλα όμως δεν σταμάτησαν εκεί, αφού ακολούθησε το quiz του Survivor, όπου ένας παίκτης είχε την ευκαιρία να κερδίσει δύο πίτες σουβλάκι και αναψυκτικό για να τα μοιραστεί με έναν συμπαίκτη του. “Πόσες θερμίδες το λεπτό καίει ο άνθρωπος κατά τη διάρκεια ενός φιλιού”, ρωτήθηκαν από τον Σάκη Τανιμανίδη ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. “Γιάννη ποιος πιστεύεις ότι θα πέσει πιο κοντά;” ρώτησε ο παρουσιαστής με τον Σπαλιάρα να “πετά” άλλη μία αξέχαστη ατάκα…“Θα τους έβαζα να φιληθούν για να δω!”.

Άλλωστε η ερώτηση αυτή δεν ήρθε τυχαία… Οι δύο παίκτες στα τελευταία επεισόδια φαίνεται να έχουν έρθει πιο κοντά.  Όλα ξεκίνησαν από το δώρο του Βασάλου για τα γενέθλια της Βαλαβάνη, ύστερα ήρθε η βόλτα για δύο στην παραλία και τέλος το τετ α τετ τους το βράδυ στο επεισίδιο της Τρίτης. Πάντως, στην ερώτηση αυτή κέρδισε ο Βασάλος, αφού έπεσε πιο κοντά στη σωστή απάντηση που ήταν 2 θερμίδες. Το έπαθλο κέρδισε τελικά όμως ο Μπο, ο οποίος αποφάσισε να το μοιραστεί με τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο

Άλλο ένα επεισόδιο που είχε τα πάντα. Υπομονή τώρα πρέπει να κάνει το φανατικό τηλεοπτικό κοινό για το επόμενο επεισόδιο του Survivor που αναμένεται την Κυριακή. Θα νικήσουν πάλι οι Διάσημοι ή θα “πάρουν το αίματα τους πίσω” οι Μαχητές; Αγγελόπουλος και Μάριος θα λύσουν μια για πάντα τις διαφορές τους; Πώς θα εξελιχθεί η σχέση του Βασάλου με την Βαλαβάνη; Και πάνω από όλα, ποια άλλη έκπληξη επιφυλάσσει το παιχνίδι…

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Οι ζαβολιές Ντάνου έφεραν αποκαλύψεις! Ο κλέψας του κλέψαντος! [vids]

Survivor Βασάλος: Τσιμπημένος με Βαλαβάνη! Τσίγκλισμα με την αντίζηλο! [vid]

Survivor Αγγελόπουλος: Οι άγνωστες πτυχές της ζωής του Διάσημου Μαχητή

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε