Πέμπτη, 18 Ιουλ.
34oC Αθήνα

Survivor: Οι 8 αξέχαστες στιγμές που “κλάψαμε” στο γέλιο [pics,vids]

Survivor: Οι 8 αξέχαστες στιγμές που “κλάψαμε” στο γέλιο [pics,vids]

Οκτώ στιγμές του Survivor που “πεθάναμε” στο γέλιο! Οι φάρσες, τα… οπίσθια του Σπαλιάρα και το τρολάρισμα των Μαχητών στους Διάσημους.

Δεν είναι μία… δεν είναι δύο… δεν είναι τρεις… Είναι 8 φορές που παρακολουθώντας το παιχνίδι του Survivor απολαύσαμε μοναδικές στιγμές γέλιου.

Μπορεί οι ομάδες να μην τρώνε καλά, να μην πλένονται τακτικά, να δίνουν μάχη σχεδόν καθημερινά για τα αγωνίσματα, να κρυώνουν και να είναι πραγματικοί…survivors, ωστόσο δεν χάνουν το χιούμορ και την καλή διάθεση τους.

Δείτε τις παρακάτω στιγμές του παιχνιδιού που χάρισαν άφθονο γέλιο στο κοινό:

Χρανιώτης σε Καλλέργη: “Ξέρεις από μπάλες…”

Μπορεί η πρωταθλήτρια Μuay Thai, Mαριάννα Καλλέργη να έφυγε νωρίς καθώς ήταν η πρώτη αποχώρηση του παιχνιδιού, ωστόσο μέχρι και τη στιγμή που έφυγε όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα πάνω της…κυρίως του ανδρικού πληθυσμού. Τα πλούσια προσόντα της και η καλλίγραμμη σιλουέτα της μαγνήτιζε τους άνδρες τηλεθεατές και όχι μόνο, αφού ένα σχόλιο του Γιώργου Χρανιώτη σε αγώνισμα που η Μαριάννα κέρδισε, ήταν απολαυστικό: Ξέρεις από μπάλες…”. Και όντως ξέρει, αφού νίκησε. Δείτε βίντεο με τις βουτιές της στα νερά του Άγιου Δομίνικου:

Η “γυμνή” αλήθεια του Γιώργου Χρανιώτη

Η αλήθεια πονά. Η “γυμνή” αλήθεια του Γιώργου Χρανιώτη, καθόλου! Ο ηθοποιός στη διάρκεια του παιχνιδιού είπε να έρθει ακόμα πιο κοντά στη φύση και βγήκε από τα ρούχα του – στην κυριολεξία – και έκανε βουτιά στη λίμνη. Τα πειράγματα βέβαια των συμπαικτών του ήταν άκρως αστεία. Αφιερωμένο στο γυναικείο κοινό…

Ο Σπαλιάρας και οι 4.000 +

Μπορεί ο Σπαλιάρας να αδικείται με τον αριθμό, αφού από τότε που έγινε γνωστή η είδηση για τις 4.000 γυναίκες με τις οποίες έχει συνευρεθεί, ο αριθμός δεν λέει να αυξηθεί, όμως στο παιχνίδι των ερωτήσεων έκλεψε την παράσταση. Η ερώτηση που καλούνταν να απαντήσουν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος ήταν «πόσες γυναίκες είχε ο αυτοκράτορας Αύγουστος;». «Σπαλιάρα, εσύ πόσες είχες ρε;» φώναξε ο πρώην μισθοφόρος κι έκανε όλους όσους βρίσκονταν μπροστά εκείνη τη στιγμή να σκάσουν στα γέλια!

Ο Σπαλιάρας και το 5λεπτό της Παπαδοπούλου

«Ποια είναι η μέση διάρκεια μιας σεξουαλικής πράξης;», ήταν η ερώτηση που κλήθηκαν να απαντήσουν στο παιχνίδι του Survivor οι Γιάννης Σπαλιάρας και Ορέστης Τσανγκ. Και για άλλη μια φορά στα θέματα αυτά, νίκησε το γνωστό μοντέλο. Βέβαια, η ερώτηση αυτή προβλημάτισε τους υπόλοιπους παίκτες με την Ειρήνη Παπαδοπούλου να απαντά: «Εγώ νομίζω είναι γύρω στο πεντάλεπτο», και ο Σπαλιάρας συνεχίζει: «Καλά βρε Ειρήνη, που πέφτεις κι εσύ;».

Τα…Αέρινα Μαλλιά της Λάουρας Νάργες

Καμία δοκιμασία δεν είναι τόσο σκληρή στο Survivor όσο η μάχη των κοριτσιών με τα μαλλιά τους. Σε αυτό συμφωνεί και η Λάουρα Νάργες. «Να φτιάξω το μαλλάκι, πρώτα με σαμπουάν, μετά με… air conditioner! Να βάλω και θεραπεία για τις μύτες να μην σπάνε, γιατί αυτή είναι η ουσία», δήλωσε η πρώην παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός και χάρισε στους τηλεθεατές πολύ γέλιο. Μάλλον το ειδικό air conditioner (και όχι hair) μαλακώνει τα μαλλιά της Λάουρας με τον…αέρα.

Τα πλάνα της Ελισάβετ και του Σπαλιάρα δεν θα τα δούμε ποτέ

Ο Σπαλιάρας έχει ιδιαίτερα κριτήρια στην επιλογή των υποψηφίων για αποχώρηση. Μπορεί ο ίδιος να έχει αναγκαστεί να βρεθεί στη θέση αυτή μία φορά στην ομάδα του, ωστόσο εκδήλωσε μια πολύ σοβαρή άποψη σχετικά με τον λόγο που πρέπει να μείνει η Ελισάβετ η ψηλή από τους Μαχητές στο Survivor: Γιατί αν Σπαλιάρας και Ελισάβετ βρεθούν στο μέλλον στην ίδια ομάδα, θα έχουν τέλεια πλάνα αφού είναι και οι δύο πολύ ψηλοί! Βέβαια, η Ελισάβετ έφυγε και το όνειρο του Σπαλιάρα δεν θα γίνει ποτέ πραγματικότητα.

Η Φάρσα του Χρανιώτη στον Σπαλιάρα

Εδώ τα λόγια είναι περιττά. Ο Γιώργος Χρανιώτης αποφάσισε να κάνει μια φάρσα στον Γιάννη βάζοντας στο κόλπο και τους υπόλοιπους παίκτες από την ομάδα των Διασήμων. Ο…δολοφόνος με το τσεκούρι Γιώργος και το θύμα Γιάννης χάρισαν στο τηλεοπτικό κοινό τρελό γέλιο.

Οι Μαχητές τρολάρουν τους Διάσημους

Η αλήθεια είναι ότι οι Μαχητές πιο πολύ τσακώνονται παρά διασκεδάζουν. Όμως, κατά τη μέχρι τώρα διάρκεια του παιχνιδιού είχαν μια στιγμή που τούς ένωσε αρκετά σαν ομάδα και μάλιστα έκαναν και το κοινό να γελάσει: Η στιγμή που τρόλαραν τους Διάσημους. Ο πρώην μισθοφόρος ανέλαβε το ρόλο του Σάκη Τανιμανίδη, η Ελένη Δάρρα έβαλε καρύδες στο στήθος της και μιμήθηκε την Σόφη Πασχάλη και ο Πάνος… απέκτησε μπράτσα και έγινε ο Μπο!

Πάντως πρωταγωνιστής είναι αδιαμφισβήτητα ο Γιάννης Σπαλιάρας!

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε