Ο Λάμπρος Βακιάρος παρουσίασε μία εύκολη συνταγή για κεφτεδάκια της γιαγιάς με φωλιά πατάτας. Δείτε τα υλικά και βήμα – βήμα τη διαδικασία.
Τα κεφτεδάκια είναι… must για τους περισσότερους, και έτσι ο Λάμπρος Βακιάρος σκέφτηκε να τα κάνει ακόμη πιο νόστιμα.
Ο σεφ Λάμπρος Βακιάρος έφτιαξε λοιπόν κεφτεδάκια της γιαγιάς σε τραγανή φωλιά πατάτας και έδειξε βήμα-βήμα τη διαδικασία στους τηλεθεατές της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου».
Υλικά
- Για τα κεφτεδάκια
- 800 γρ. μοσχαρίσιο κιμά (με 20-25% λίπος)
- 60 γρ. ελαιόλαδο
- 360 γρ. κρεμμύδια (ψιλοκομμένα)
- 2 σκελίδες σκόρδο (ψιλοκομμένες)
- 200 γρ. ψίχα ψωμί χωρίς κόρα
- 2 μεσαία αυγά
- 8 γρ. δυόσμο (ψιλοκομμένο)
- 30 γρ. μαϊντανό (ψιλοκομμένο)
- Aλάτι – πιπέρι
Για τη φωλιά πατάτας
- 1.5 κλ. πατάτες για τηγάνισμα (όσο πιο μακριές γίνεται)
- Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
- 15 γρ. κορν φλάουρ
Για τη σάλτσα φέτας
- 400 γρ. γάλα
- 200 γρ. φέτα
- 4 – 5 φύλλα δυόσμου
- Αλάτι – πιπέρι