Παρασκευή, 6 Σεπτ.
25oC Αθήνα

Τα φετινά Χριστούγεννα γινόμαστε και πάλι παιδιά χάρη στην COSMOTE TV

Τα Χριστούγεννα είναι αναμφίβολα η περίοδος των παιδιών. Όλων των παιδιών, μικρών ή μεγάλων.

Τα Χριστούγεννα είναι η εποχή που θα παιδιά λατρεύουν (ακόμη περισσότερο) να βλέπουν τις αγαπημένες τους ταινίες και να περνούν ώρες παρέα με τους ήρωες που «συντροφεύουν» τις μέρες και τα όνειρά τους.

Ο Δεκέμβριος, είναι ο μήνας των Χριστουγέννων. Ο μήνας όχι μόνο των γλυκισμάτων και της υπέροχης αναμονής του αγαπημένου Αγίου και των δώρων που θα φέρει, αλλά ο μήνας που τα παιδιά μπορούν ανά πάσα στιγμή να απολαμβάνουν τις αγαπημένες τους ταινίες. Πρωί, μεσημέρι, βράδυ.

Για το δώρο αυτό, τη… στολή του Αγίου Βασίλη φορά η COSMOTE TV. Και φροντίζει ώστε φέτος τα Χριστούγεννα να γίνουμε όλοι παιδιά. Και να απολαύσουμε αποκλειστικά πρεμιέρες με πρωταγωνιστές αγαπημένους παιδικούς ήρωες. Το κάνει με δυο pop up κανάλια: το COSMOTE CINEMA CHRISTMAS HD και το COSMOTE CINEMA DISNEY PRINCESS. Για να μη χάσετε λεπτό από τη χριστουγεννιάτικη απόλαυση που περιμένει μικρούς και μεγάλους.

Όρεξη και… χρόνο για να βλέπετε να έχετε και η COSMOTE TV είναι εδώ για να σας προσφέρει μαγευτικά Χριστούγεννα!

Μήνας γεμάτος παιδικά

Δεν είναι. Δεν είναι δυο. Είναι περισσότερες 90 (!) οι ταινίας που μας περιμένουν στα δυο pop upκανάλια της COSMOTE TV, για να απολαύσουμε στιγμές ξεγνοιασιάς.

Στο COSMOTE CINEMA CHRISTMAS HD, τα Χριστούγεννα έχουν ήδη ξεκινήσει από τις 3 Δεκεμβρίου και για καλή τύχη μικρών και μεγάλων, θα κρατήσουν έως τις 2 Ιανουαρίου! Μέσα στον μαγικό αυτόν μήνα θα προβληθούν περισσότερες από 90 ταινίες, με τρεις back-2-back προβολές καθημερινά! Ταινίες της Pixar αγαπούν τα μικρά σας (και εσείς φυσικά), έχει. Ταινίες της Disney σας ταιριάζουν περισσότερο; Κι απ’ αυτές έχει. Θέλετε άλλο κινηματογραφικό στούντιο; Κι απ’ αυτό έχει το COSMOTE CINEMA CHRISTMAS HD! Είπαμε, ο Άγιος Βασίλης ήρθε με άλλη μορφή φέτος!

Θέλετε… spoiler για το τι σας περιμένει;

Από την οθόνη της τηλεόρασής σας θα περάσει μια πραγματική παρέλαση αγαπημένων παιδικών ηρώων. Μόνο μερικά απ’ όσα σας περιμένουν έως τις 2 Ιανουαρίου είναι η live action εκδοχή της ταινίας «Ο βασιλιάς των λιονταριών», το blockbuster «Οι Ευχούληδες 2: Παγκόσμια Περιοδεία», οι περιπέτειες του καλοκάγαθου ελέφαντα «Χόρτον» και φυσικά ταινίες με πρωταγωνιστή τον αγαπημένο Μπομπ Σφουγγαράκη (Μπομπ Σφουγγαράκης: Η ταινία & Μπομπ Σφουγγαράκης: Έξω απ’ τα Νερά του).

Και πως θα τα βρείτε όλα αυτά; Μέσα από τον φάκελο «CHRISTMAS» στο δωρεάν, on demand, κατάλογο COSMOTE TV PLUS.

Ένας κόσμος γεμάτος πριγκίπισσες

Αν η κόρη ή η ανιψιά σας γυρίζει καθημερινά μέσα στο σπίτι ντυμένη πριγκίπισσα, τότε εκτός από το κάστρο και τις άμαξές της, τώρα θα έχει και το δικό της κανάλι. Για να μπορεί να βλέπει όλες τις φίλες της, τις πριγκίπισσες του Disney.

Θα έρθουν εκείνες στο χώρο της… μεγαλειοτάτης, χάρη στο COSMOTE CINEMA DISNEYPRINCESS, το pop-up κανάλι της COSMOTE TV με πρωταγωνίστριες όλες τις πριγκίπισσες της Disney. Από την παραμονή των Χριστουγέννων και έως τις 9 Ιανουαρίου, οι μικρές πριγκίπισσες της καρδιάς σας, θα μπορούν να απολαύσουν τις ηρωίδες τους. Καθημερινά, το κανάλι θα προβάλει ταινίες της Disney είτε μεταγλωττισμένες ή με υπότιτλους, για ό,τι αρέσει περισσότερο στα παιδιά.

Spoiler alert! Από την Οσκαρική Μουλάν μέχρι τα κλασσικά της Disney (βλέπε Ποκαχόντας, Η Πεντάμορφη και το Τέρας, Η Μικρή Γοργόνα, Η Χιονάτη και οι Επτά Νάνοι, Ωραία Κοιμωμένη και Σταχτοπούτα) όλες οι πριγκίπισσες της καρδιάς μας, θα είναι εκεί να μας μεταφέρουν σε τόπους μαγικούς κι ονειρεμένους.

Και δεν είναι μόνο τα κλασσικά, βέβαια. Από τη μεγάλη παρέα της COSMOTE TV δεν θα λείψουν οι ήρωες από το Ψυχρά κι Ανάποδα, η Maleficent, οι πρωταγωνιστές του Brave, οι ήρωες από τα Μαλλιά Κουβάρια και Η Πριγκίπισσα και ο Βάτραχος!

Και για τους… λίγο μεγαλύτερους, έρχονται επίσης τα live action της Σταχτοπούτας και της Η Πεντάμορφης με το Τέρας με τις Λίλι Τζέιμς (Mamma Mia! Here We Go Again, Rebecca) και ΈμαΓουάτσον (Harry Potter, Little Women) στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Το ακόμη πιο συναρπαστικό είναι πως μικροί και μεγάλοι μπορούν πλέον να απολαμβάνουν τους αγαπημένους τους ήρωες, οποιαδήποτε στιγμή και μέσα από οποιαδήποτε συσκευή, μέσα από την on demand υπηρεσία της COSMOTE TV.

Νέα επεισόδια από δημοφιλείς σειρές των καναλιών Disney Channel και Disney Junior, όπως Mickey Mouse Funhouse, Spidey And His Amazing Friends, Gabby Duran, Marvel’s Spider-Man, Miraculous κ.α θα είναι στη διάθεση των τηλεθεατών και θα ανανεώνονται κάθε μήνα, προσκαλώντας τους σε έναν κόσμο γεμάτο γέλιο, παιχνίδι, περιπέτεια και φαντασία. 

Αν δεν είναι αυτό ένα από τα καλύτερα χριστουγεννιάτικα δώρα τότε ποιο είναι;

Media Τελευταίες ειδήσεις