Site icon NewsIT

«Τα μυαλά που κουβαλάς 2» στο Disney+ από τις 25 Σεπτεμβρίου

13.09.2024 | 12:07
«Τα μυαλά που κουβαλάς 2» στο Disney+ από τις 25 Σεπτεμβρίου

Κάντε χώρο για νέα συναισθήματα, καθώς η κορυφαία ταινία κινουμένων σχεδίων, «Τα Μυαλά που Κουβαλάς 2», από την Disney και την Pixar, έρχεται στις 25 Σεπτεμβρίου, αποκλειστικά στο Disney+.

«Τα Μυαλά που Κουβαλάς 2» είναι η ταινία κινουμένων σχεδίων με τις υψηλότερες εισπράξεις όλων των εποχών, επίσης η ταινία που έφτασε σε χρόνο ρεκόρ εισπράξεις ύψους 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων παγκοσμίως, ενώ αυτή τη στιγμή είναι η 8η ταινία με τις υψηλότερες εισπράξεις στην ιστορία του παγκόσμιου box office.

Έχοντας χαρακτηριστεί Certified-Fresh στο Rotten Tomatoes και έχοντας λάβει αποθεωτικές κριτικές, «απόλυτη τελειότητα, ξεκαρδιστική» (Jazz Tangcay, Variety), «μια αξέχαστη εμπειρία» (Landon Johnson, Awards Watch), το πολυαναμενόμενο συγκινητικό σίκουελ έχει ήδη αναδειχθεί σε τεράστια επιτυχία.

Η ταινία «Τα Μυαλά που Κουβαλάς 2» από την Disney και την Pixar, επιστρέφει στο μυαλό της νεαρής έφηβης Ράιλι, τη στιγμή που το κέντρο ελέγχου κατεδαφίζεται ώστε να δημιουργηθεί χώρος για κάτι εντελώς απροσδόκητο: Νέα Συναισθήματα!

Η Χαρά, η Λύπη, ο Θυμός, ο Φόβος και η Αηδία, που εδώ και καιρό εκτελούν μια επιτυχημένη από κάθε άποψη λειτουργία, τα χάνουν όταν εμφανίζεται η Ανησυχία. Και φαίνεται ότι δεν έρχεται μόνη.

ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΣ 2 (Inside Out 2) - Official Trailer (μεταγλωττισμένο)

Η Maya Hawke δανείζει τη φωνή της στην Ανησυχία, η Amy Poehler στη Χαρά, η Phyllis Smith στη Λύπη, ο Lewis Black στον Θυμό, ο Tony Hale στον Φόβο και η Liza Lapira στην Αηδία.

Η σκηνοθεσία είναι του Kelsey Mann και η παραγωγή του Mark Nielsen.

Tags:

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version