Παρασκευή, 27 Σεπτ.
26oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Τα πρώτα πλάνα από τη «Χειρότερη εβδομάδα»

Τα πρώτα πλάνα από τη «Χειρότερη εβδομάδα»

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται τα γυρίσματα για την καινούργια κωμική σειρά του MEGA «Η χειρότερη εβδομάδα της ζωής μου». Οι κάμερες έπιασαν δουλειά πριν από λίγες ημέρες, στις 20 Οκτωβρίου και από τότε δουλεύουν στο φουλ για να ετοιμαστούν τα πρώτα επεισόδια! 

Οι συντελεστές έχουν δώσει τον καλύτερο εαυτό τους και μπορεί να δουλεύουν αρκετές ώρες αλλά το αποτέλεσμα τους αφήνει πολύ ευχαριστημένους, όπως όμως και τα στελέχη του MEGA που πιστεύουν ότι η σειρά θα αγαπηθεί από τους τηλεθεατές και με τη «Χειρότερη εβδομάδα» θα εισπράξουν άριστες τηλεθεάσεις! Όπως βλέπετε λοιπόν κι από τις φωτογραφίες που είναι από τα πρώτα πλάνα της σειράς τα περισσότερα από τα γυρίσματα είναι εξωτερικά, σε φυσικούς χώρους, γεγονός που ανεβάζει τη δυσκολία παραγωγής. Ήδη έχουν γίνει γυρίσματα στην Αγία Παρασκευή, στην Κηφισιά, στο Μαρούσι αλλά και στο κέντρο της Αθήνας.

Η καινούργια σειρά «Η χειρότερη εβδομάδα της ζωής μου» βασίζεται στη σειρά του BBC «The worst week of my life» και σύμφωνα με τη διασκευή στα ελληνικά που κάνει η Κατερίνα Λαμπιθιανάκη, ο συμπαθής και ευπροσήγορος Χάρης (Μάκης Παπαδημητρίου) και η όμορφη, έξυπνη και καλοαναθρεμμένη Μελίνα (Αθηνά Οικονομάκου) είναι τρελά ερωτευμένοι και ετοιμάζονται να παντρευτούν σε μια βδομάδα, αλλά όλα πάνε στραβά! Για όλα τα ζευγάρια, η εβδομάδα πριν το γάμο είναι λίγο αγχωτική και μερικές φορές επεισοδιακή, αλλά για το συγκεκριμένο ζευγάρι αυτές οι μέρες εξελίσσονται σε ένα ξεκαρδιστικό «θρίλερ» και ο δρόμος προς τον ανθόσπαρτο βίο είναι… σπαρμένος αναποδιές! Η αλήθεια είναι ότι ο Χάρης αισθάνεται δέος μπροστά στην οικογένεια της καλής του και ειδικά ο μέλλων πεθερός του, ο Φίλιππος (Γεράσιμος Σκιαδαρέσης), ανώτερος δικαστής στη σύνταξη, του προκαλεί τρακ. Ο Χάρης λοιπόν για να κερδίσει εκείνον και την σύζυγό του Αλεξία (Αριέττα Μουτούση) θα δείξει υπερβάλλοντα ζήλο κάνοντας γκάφες άνευ προηγουμένου και κάθε προσπάθειά του να κάνει το σωστό στέφεται με αποτυχία. Και σα να μην έφτανε αυτό έχει να διαχειριστεί την πληθωρική φιλενάδα του χήρου πατέρα του, τον καραβανά θείο της νύφης και μια ερωτοχτυπημένη συνάδελφο που έχει βάλει σκοπό να σαμποτάρει τον γάμο!


Τη σειρά σκηνοθετεί ο Στέφανος Μπλάτσος και εκτός από τους προαναφερόμενους ηθοποιούς πρωταγωνιστούν οι: Γιούλικα Σκαφιδά (Σόφη), Νίκος Νικολάου (Κάρολος), Στέφη Πουλοπούλου (Κασσάνδρα) και Κατερίνα Λυπηρίδου (Εύα). Το MEGA έχει προγραμματίσει «Η χειρότερη εβδομάδα της ζωής μου» να κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου, στις 10 το βράδυ επιθυμώντας οι τηλεθεατές να περνούν από τις ωραιότερες τηλεοπτικά ώρες τους…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε