Media

Τάνια Μπρεάζου: Διαψεύδει τις φήμες περί ερωτικής σχέσης με τον Ηλία Μπόγδανο

«Όχι, δεν ήμουν ποτέ ζευγάρι με τον Ηλία Μπόγδανο».

Καλεσμένη στο Πρωινό ήταν σήμερα η νικήτρια του YFSF All Star, η Τάνια Μπρεάζου, η οποία διέψευσε τις φήμες περί ερωτικής σχέσης με τον Ηλία Μπόγδανο.

Σχετικά με το αν πρόκειται να την δούμε στην Eurovision να εκπροσωπεί την Ελλάδα, η Τάνια Μπρεάζου απάντησε: «Από μικρή θαύμαζα την Eurovision και με έβλεπα, με φανταζόμουν πάνω σε εκείνη τη σκηνή. Θα ήθελα πάρα πολύ να πάω, είναι η αλήθεια, αλλά πιστεύω ότι όλα στην ώρα τους».

«Ήσασταν ποτέ μαζί με τον Ηλία Μπόγδανο; Γιατί μου έχουν γράψει ότι ήσασταν ζευγάρι κάποτε…», είπε ο Γιώργος Λιάγκας, αιφνιδιάζοντας την καλεσμένη του. Η ίδια απάντησε κατηγορηματικά: «Όχι, όχι! Δεν ήμουν ποτέ. Ποτέ»!

Όσο για το αν βλέπει Survivor, η Τάνια Μπρεάζου απάντησε: «Δεν προλαβαίνω να δω Survivor. Άκουσα ότι πάει καλά».

Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Media: Περισσότερα άρθρα
Θανάσης Λάλας για Μαρία Σολωμού: «Μπορεί ένας 50αρης ανύπαντρος και χωρίς παιδιά να είναι πολύ τρυφερός άνθρωπος»
«Καταλαβαίνω ότι ο κάθε άνθρωπος μπορεί να έχει ένα στατιστικό στοιχείο, εγώ δεν αντιμετωπίζω έτσι τους ανθρώπους» λέει ο Θανάσης Λάλας αναφορικά με τις πρόσφατες δηλώσεις της Μαρία Σολωμού
Ο Θανάσης Λάλας