Site icon NewsIT

Τάσος Ιορδανίδης: Δεν είμαι και ο πρώτος ηθοποιός ο οποίος έχει μεταπηδήσει στον χώρο της παρουσίασης

17.09.2024 | 11:53
Τάσος Ιορδανίδης: Δεν είμαι και ο πρώτος ηθοποιός ο οποίος έχει μεταπηδήσει στον χώρο της παρουσίασης

«Πρέπει να αποδειχθεί μέσα από τη δουλειά που θα καταθέσω ότι μπορώ να ανταπεξέλθω», τονίζει ο Τάσος Ιορδανίδης.

Στο νέο του ρόλο, αυτόν της παρουσίασης ζωντανής ψυχαγωγικής εκπομπής, αναφέρθηκε ο Τάσος Ιορδανίδης όταν τον συνάντησαν τα τηλεοπτικά συνεργεία και οι δημοσιογράφοι λίγο μετά το πέρας της πρεμιέρας της εκπομπής «Καλημέρα είπαμε;» στην ΕΡΤ.

«Τι απαντάτε σε όσους σχολιάζουν ότι είστε ηθοποιός και όχι δημοσιογράφος;» ρωτήθηκε ο γοητευτικός πρωταγωνιστής ο οποίος και απάντησε:

«Πολύ σωστό το ερώτημα και πρέπει να αποδειχθεί μέσα από τη δουλειά που θα καταθέσω ότι μπορώ να ανταπεξέλθω. Δεν με ενοχλεί αν υπάρχει προκατάληψη γιατί θεωρώ ότι η κριτική πάντα κινητοποιεί ώστε να γινόμαστε καλύτεροι.

Εντάξει, νομίζω πως δεν είμαι και ο πρώτος ηθοποιός ο οποίος έχει μεταπηδήσει στον χώρο της παρουσίασης.

Τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου τον εκτιμώ και τον σέβομαι πάρα πολύ και δεν σας κρύβω ότι κάθισα να παρακολουθήσω κάποιες εκπομπές, που έκαναν πέρσι με τη Ζωή, ώστε να πάρω κάποια στοιχεία.

Και βέβαια όμως δεν πρόκειται για αντικατάσταση, για όνομα του Θεού, αν είναι δυνατόν, να αντικαταστήσουμε έναν δημοσιογράφο και να βάλουμε εμένα που δεν το έχω ξανακάνει», είπε.

«Ποτέ δεν θα έμπαινα και όσοι με γνωρίζουν στο χώρο της υποκριτικής τόσα χρόνια, στον οποίο και έχω κινηθεί, ποτέ δεν θα αποδεχόμουν αν υπήρχε περίπτωση να συμβεί κάτι τέτοιο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τάσος Ιορδανίδης στην κάμερα του STAR.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version