Παρασκευή, 28 Ιουν.
26oC Αθήνα

Τάσος Ιορδανίδης: Θα είμαι στη “Γη της ελιάς” και την τέταρτη χρονιά της

Τάσος Ιορδανίδης: Θα είμαι στη “Γη της ελιάς” και την τέταρτη χρονιά της

«Η αλήθεια είναι πως αυτή τη χρονιά ήταν πολύ επιβαρυμένο το πρόγραμμα» ομολογεί ο Τάσος Ιορδανίδης.

Στον επαγγελματικό φόρτο της φετινής σεζόν όσο και στο τηλεοπτικό του μέλλον αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο Τάσος Ιορδανίδης όταν και βρέθηκε καλεσμένος της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου στο Στούντιο 4 της Παρασκευής (07.06.2024).

«Η αλήθεια είναι πως αυτή τη χρονιά ήταν πολύ επιβαρυμένο το πρόγραμμα αλλά, επειδή ήταν πράγματα που μου άρεσαν πολύ όλα, με ό,τι κι αν καταπιάστηκα το χαιρόμουν. Η κούραση, εντάξει… Στο πρακτικό επίπεδο βοήθησε πάρα πολύ το σπίτι, η Θάλεια και οι άνθρωποι μας» εξομολογήθηκε αρχικά ο δημοφιλής πρωταγωνιστής.

«Αυτή είναι η τρίτη χρονιά που είχαμε και τα πήγαινε-έλα με τη “Γη της ελιάς” αλλά εντάξει, βρέθηκε ο τρόπος να συνδυαστούν όλα. Το σίριαλ συνεχίζεται και θα είμαι και γω τον τέταρτο χρόνο».

«Αυτή η συνθήκη, όμως, θα συνεχιστεί και του χρόνου. Δηλαδή και οι Μπαμπα-δες θα συνεχιστούν» σχολίασε τότε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου με τον καλεσμένο της να δηλώνει πως «δεν το ξέρουμε αυτό σίγουρα. Όχι, δεν το ξέρουμε αυτό σίγουρα. Εγώ τους “Μπαμπά-δες” τους αγαπάω, είναι κομμάτι της ψυχής μου».

  

«Νομίζω ότι στην εκπομπή έχουμε την πολυτέλειεα, επειδή είμαστε σε αυτό το μετερίζι και σε αυτή τη γειτονιά, να μπορούμε να είμαστε κάπως πιο διακριτικοί. Να μη μας επιβάλλεται δηλαδή να κάνουμε μια συγκεκριμένη ερώτηση γιατί η απάντηση μπορεί να πουλήσει ή οτιδήποτε άλλο» υπογράμμισε εν συνεχεία ο Τάσος Ιορδανίδης στην εκπομπή της ΕΡΤ.

Media Τελευταίες ειδήσεις