Site icon NewsIT

Τάσος Ξιαρχό: «Θα πάω με κάτι χορευτικό στη Eurovision, με μπαλάντα δεν μπορώ»

01.10.2024 | 11:58
Τάσος Ξιαρχό: «Θα πάω με κάτι χορευτικό στη Eurovision, με μπαλάντα δεν μπορώ»

Ο Τάσος Ξιαρχό εμφανίστηκε εκ νέου αποφασισμένος να πάρει μέρος στον εθνικό τελικό για την Eurovision του 2025.

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star έκανε ο Τάσος Ξιαρχό. Ο γνωστός χορευτής, που είχε εκφράσει ανοιχτά το ενδιαφέρον του τις προηγούμενες ημέρες να συμμετάσχει στον εθνικό τελικό για την Eurovision του 2025, επανέρχεται με περισσότερες λεπτομέρειες γύρω από την πρόταση που ετοιμάζεται να καταθέσει.

«Θα καταθέσω πρόταση φέτος. Αν δεν πάω με κάτι χορευτικό, φουλ ποπ και κάτι με ένταση και σέξινες… με τι να πάω; Με μπαλάντα; Δεν μπορώ. Έχω ξεκινήσει με τους στίχους, έχω βρει λίγο τη μελωδία και το άτομο που θα τραγουδήσουμε μαζί», αποκάλυψε ο Τάσος Ξιαρχό στην πρωινή εκπομπή του Star.

«Με τη Josephine σίγουρα δεν θα με δείτε, γιατί είναι μία καλλιτέχνιδα άλλου βεληνεκούς, είναι σε άλλη θέση και πρέπει να πάει με ανάθεση, όχι μέσα από διαγωνισμό», ξεκαθαρίζει ο χορευτής απαντώντας σε σχετική ερώτηση του ρεπόρτερ, ευχόμενος καλή επιτυχία σε όλους τους διαγωνιζόμενους.
«Είναι κάτι που δίνει πνοή και όρεξη στους ανθρώπους. Το ότι θα ψηφίζει ο κόσμος σου δίνει ένα πάθος και την ευκαιρία να πεις: μωρέ λες; Το κάνει πιο αξιοκρατιικό, βοηθάει στο ότι (σ.σ το αποτέλεσμα) μοιράζεται, όπως και στη Eurovision που βλέπουμε ότι άλλα ψηφίζει η επιτροπή και άλλα το κοινό.

Και τα δύο χρειάζονται όμως, γιατί η επιτροπή έχει την εμπειρία να καταλάβει τι θα σταθεί επάνω στη σκηνή, ενώ το κοινό ψηφίζει με βάση τα βιώματα, την εποχή και τη μόδα» σημείωσε ο Τάσος Ξιαρχό στην κάμερα του Star.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version