“Πιστεύω ότι η εκκλησία μπορεί να παίζει έναν ρόλο πολιτισμικό και να ενώνει κάποια πράγματα όταν θέλει και όποτε μπορεί” εξομολογήθηκε ο Τάσος Παλαντζίδης.
Για τη σχέση του με την πίστη μίλησε σε συνέντευξή του στο περιοδικό Λοιπόν και στον Ανδρέα Θεοδώρου ο Τάσος Παλαντζίδης. Παράλληλα, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε και στο αν τον έχει επηρεάσει το πέρασμα των χρόνων σε όσα θέλει να πραγματοποιήσει.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Είστε από τους ανθρώπους που πιστεύουν στον Θεό;
Εγώ θα χαρακτηριζόμουν άθεος. Αλλά καλώς γράφουμε στην ταυτότητα χριστιανός ορθόδοξος, γιατί πιστεύω ότι η εκκλησία μπορεί να παίζει έναν ρόλο πολιτισμικό και να ενώνει κάποια πράγματα όταν θέλει και όποτε μπορεί.
Tα γηρατειά σας τρομάζουν;
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Δεν έχω νιώσει τρόμο με την ηλικία που περνάει. Δεν ξέρω αν δεν θα είμαι ικανός να κινούμαι ή αν δεν έχω αντοχές για δουλειά αν θα μου δημιουργήσει τότε άγχος. Μέχρι στιγμής πάντως, στα 71 μου, δεν έχω τέτοια θέματα.
Πάθη είχατε ποτέ;
Ένα είναι το πάθος μου με το τσιγάρο. Ούτε ποτό μπορώ να πιω, ούτε να ξενυχτήσω σε μπουζούκια, ούτε να πάω σε καζίνο. Ποτέ δεν είχα τέτοια θέματα.