Site icon NewsIT

Τελικός Masterchef 2024: Οι κριτές του Παραδείσου και οι ηχηρές απουσίες από το φινάλε

12.06.2024 | 07:31
Τελικός Masterchef 2024: Οι κριτές του Παραδείσου και οι ηχηρές απουσίες από το φινάλε

Στην τελική ευεθία για το ευθεία για το έπαθλο του Masterchef 2024, όλα… μοιάζουν ίδια. Οι τρεις κριτλές με το ιδιαίτρο χιούμορ τους, και οι ιδιαίτερα απαιτητικές δοκιμασίες… Χριστίνα και Λευτέρης έδωσαν για μία κξαόμη φορά τον καλύτερο εαυτό τους…

Η Χριστίνα Χριστοφή και ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος επιστρέφουν και πάλι στην κουζίνα του MasterChef.

Ο Λευτέρης και η Χριστίνα κλήθηκα να αντιμετωπίσουν το πιο δύσκολο Tεστ Δημιουργικότητας. Οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ζήτησαν ένα δημιουργικό menu τεσσάρων σταδίων.

Το κάθε στάδιο, το οποίο έχει διαφορετικό χαρακτήρα, είναι εμπνευσμένο από δοκιμασίες του φετινού MasterChef.

– Το amuse bouche, πρέπει να είναι βγαλμένο από την Cucina Povera.

– Το ορεκτικό, εμπνευσμένο από την ελληνική κουζίνα.

– Το κυρίως, να έχει τα χαρακτηριστικά της fusion κουζίνας.

– Το γλυκό, να έχει βασικό υλικό τη σοκολάτα.

Στον εξώστη βρέθηκαν οι υποψήφιοι του φετινού διαγωνισμού, αλλά και τα αγαπημένα πρόσωπα των φιναλίστ, για να εμψυχώσουν και να υποστηρίξουν τους δύο διεκδικητές του φετινού τίτλου.

Οι δυο παίκτες δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό και τη συγκίνησή τους όταν τους είδαν. Βέβαια, παρά το γεγονός πως οι συμπαίκτες τους πλημμύρισαν τον εξώστη, υπήρχαν και δύο ηχηρές απουσίες, αυτές του Γιάννη Κούρτογλου και της Γεωργίας Μπετχαβά, οι οποίοι είχαν συζητηθεί ποικιλοτρόπως στο φετινό MasterChef.

MasterChef 2024 | Αυτή είναι η δοκιμασία της 2ης φάσης του Τελικού!

Ένα από τα πολλά, πάντως, που σχολιάστηκαν στο Twitter ήταν η ασορτί εμφάνιση των κριτών με τον ίδιο τον Σωτήρη Κοντιζά να κάνει πλάκα για τα ταιριαστά τους look.

Όταν μάλιστα ήρθε η ώρα να κρίνουν τα πιάτα των φιναλίστ ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αστειεύτηκε λέγοντας ότι νιώθει μέλος επιτροπής αξιολόγησης για το ποιος θα μπει στον Παράδεισος και ποιος όχι.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version