Παρασκευή, 11 Οκτ.
28oC Αθήνα

«Τέλος» ο Ανδρέας Μικρούτσικος από την εκπομπή του Τσουρού – On air μόνο στην Σκορδά

«Τέλος» ο Ανδρέας Μικρούτσικος από την εκπομπή του Τσουρού – On air μόνο στην Σκορδά
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος που «μετακόμισε» στο Mega για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν δεν θα βρίσκεται στην εκπομπή του Κώστα Τσουρού «Ακόμη δεν είδες τίποτα» αλλά θα εμφανίζεται μόνο στο καθημερινό «Buongiorno» της Φαίης Σκορδά.

Από αυτό το Σαββατοκύριακο, ο παρουσιαστής δεν θα πραγματοποιήσει εμφάνιση στην εκπομπή του Κώστα Τσουρού, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Zappit.gr. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος θα περάσει αποκλειστικά στην παρέα της Φαίης Σκορδά.

Η απόφαση αυτή πάρθηκε λόγω του Mega που αλλάζει τον προγραμματισμό του και αφαιρεί από τη διάρκεια των εκπομπών του Κώστα Τσουρού και της Αναστασίας Γιάμαλη 12 λεπτά από την κάθε μία.

Ο λόγος έχει να κάνει με το ότι αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής της Γιάμαλη θα τοποθετηθούν «Οι Τρεις Χάριτες», οι οποίες αναμένεται να δίνουν δυνατό lead in στην Μαρία Μπεκατώρου και το Chase.

Παρά το γεγονός ότι η αρχική πρόταση συνεργασίας του με το Mega είχε γίνει από τον Κώστα Τσουρό, τελικά ο Ανδρέας μικρούτσικος θα απουσιάζει από την εκπομπή που προβάλλεται τα Σαββατοκύριακα.

Media Τελευταίες ειδήσεις